Breaking News

Χρηστίδου για Λιάγκα: «Όταν δεν σέβεσαι τα όριά μου εγώ θα ακολουθώ τον νόμιμο δρόμο, αυτό οφείλω να κάνω για τα παιδιά μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα και στα αιχμηρά σχόλια που έκανε εναντίον της κατά της διάρκεια της εβδομάδας, με αφορμή τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τις προηγούμενες μέρες στο Πρωινό η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η παρουσιάστρια ανέφερε το Σάββατο (29/3) στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι»:

Διαφήμιση - Advertisement
«Νιώθω πολύ άβολα με αυτό, δε θα το πάρω προσωπικά. Μας είπε εμμονικούς, κομπλεξικούς, έκανε χαρακτηρισμούς, ενώ αυτή εδώ η εκπομπή δεν έχει κάνει χαρακτηρισμούς για τον Γιώργο Λιάγκα. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια κακή μέρα για τον Γιώργο, μπορεί να μην είχε κέφια και να έκανε αυτό το ξέσπασμα απέναντι στην εκπομπή μας, σε μένα προσωπικά και στον Νίκο (Συρίγο).

Πραγματικά δε θέλω να το πάρω προσωπικά... Έχουμε επικοινωνήσει με τον Γιώργο με μηνύματα, ενώ μιλήσαμε και στο τηλέφωνο. Το να πάμε να το παίξουμε δημόσια ότι όλο αυτό είναι ένα εμμονικό και κομπλεξικό beef, είναι πάρα πολύ άβολο και με φέρνει στη δύσκολη θέση να πρέπει δημόσια να διευθετήσω κάτι, που ξέρουμε και οι δύο ότι δεν ισχύει.

Ο Γιώργος έκανε μία έκρηξη απέναντι σε μία δήλωσή μου, όπου είπα ότι εγώ δεν έχω κάτι μαζί του. Αν έχει κάτι εκείνος δεν ξέρω, εγώ δεν έχω σίγουρα... Δεν είμαστε απέναντι εκπομπές, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και παίζουμε εδώ ένα τηλεοπτικό multi με όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα. Προφανώς και μέσα σ' αυτά μπαίνει ο Γιώργος. Αυτός δίνει το "ψωμί", όχι οι άλλες εκπομπές. Μιλάμε με όρους τηλεοπτικούς. Μπαίνει για να ανοίξει έναν διάλογο, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.

Θέλω να του θυμίσω πώς αντιμετωπίστηκε από μένα στα πραγματικά σοβαρά του ζητήματα, ποτέ δεν έχω ακουμπήσει προσωπικές του στιγμές. Ακόμα κι όταν είχαν έρθει οι πρώτες φωτογραφίες με τη Μαρία Αντωνά, είχα πει στη σύσκεψη ότι "δε θέλω να τις παίξουμε", γιατί είναι μια προσωπική τους στιγμή και περνάει τη γραμμή. Εγώ δεν περνάω για κανέναν τις προσωπικές μου γραμμές. Και όταν με κάλεσε στο τηλέφωνο, θέλω να θυμηθεί πώς έδρασα.

Όταν εγώ θέλησα να προστατεύσω τα παιδιά μου απέναντι στα ψεύδη που ακούγονται, χρειάστηκε να στείλω εξώδικο. Εγώ ποτέ δεν μπήκα στα χωράφια σου, Γιώργο μου. Ακόμα κι όταν ήρθε εδώ η Φαίη Σκορδά, δεν της έκανα καμία ερώτηση. Παίξε με όσο θες, σου είπα όμως "σε παρακαλώ, τα παιδιά μου άφησέ τα έξω απ' αυτό". Και μου απάντησες "δεν το κάνω μόνο εγώ, Σίσσυ, το κάνουν κι άλλες εκπομπές". Αυτό μου απάντησες. Άρα, όντως, έχουμε διαφορετικά όρια. Σέβομαι τα όρια τα δικά σου, όταν εσύ δεν σέβεσαι τα όρια τα δικά μου, εγώ θα ακολουθώ τον νόμιμο δρόμο. Αυτό οφείλω να κάνω για τα παιδιά μου, αλλά από εκεί και πέρα αυτό δε θα αλλάξει τη στάση μου απέναντί σου...


Όταν προκύπτει θέμα για σένα, πάντα σε παίρνουμε τηλέφωνο να σε ρωτήσουμε αν θες να τοποθετηθείς κι έρχεσαι και μας λες να μην σε παίζουμε. Με ποιο δικαίωμα; Εσύ με ρωτάς ποτέ, που με παίζεις δύο βδομάδες τώρα; Παίξε με όσο θες, αυτή τη δουλειά κάνουμε. Πώς βάζεις τον εαυτό σου στο απυρόβλητο;».

Στη συνέχεια έδωσε τη δική του απάντηση και ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος ξέσπασε για την ατάκα του Γιώργου Λιάγκα ότι ο δημοσιογράφος υπονόησε ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι «χαζή».