Τ. Μεσσαροπούλου: «Τι ήταν αυτά τα πλάνα Παναγιώταρου - Σουλτάτου; Αν ήμουν η Β. Λασκαράκη, δε θέλω να πω τι θα είχε γίνει μετά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Ο Λευτέρης Σουλτάτος βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Λαπωνία», στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να σχολιάζει τα πλάνα που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Διαφήμιση - Advertisement
Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε για την πρεμιέρα της συζύγου του, ωστόσο δίπλα του βρέθηκε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την τηλεοπτική παρέα του Happy Day να απορεί σχετικά με το αν οι δυο τους έχουν γνωριστεί.

«Τι ήταν αυτά τα πλάνα Παναγιώταρου - Σουλτάτου; Τι ήταν αυτό το πράγμα; Τους κάλεσαν μαζί; Η Παναγιώταρου είναι σαν να συμμετέχει κανονικά και σαν να είναι δύο φίλοι κολλητοί», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναρωτιέται: «Μήπως κάνουν παρέα και πήγανε μαζί να τιμήσουν τη Βάσω Λασκαράκη;».

«Κοιτάξτε πώς κοιτάει τα μικρόφωνα η Παναγιώταρου, κάνει δεξιά κι αριστερά. Προφανώς περιμένει τη σειρά της για δηλώσεις. Έχει στηθεί δίπλα, ενώ εκείνος, όταν τελειώνει τις δηλώσεις του, πάει πίσω και κοιτάει αλλού. Μα, δεν γνωρίζονται. Άλλο να είστε φίλοι. Αν ήμουν η Βάσω Λασκαράκη, δε θέλω να πω τι θα είχε γίνει μετά. Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης», πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.