The 2Night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου (trailer)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Τρίτη 25 Μαρτίου, στις 24:00, στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Λαέρτη Μαλκότση. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην εpωτική δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παιχνίδια Εκδίκησης», μιλάει για τον ρόλο του, εξηγεί τον λόγο που δεν έχει δει ούτε ένα επεισόδιο και αποκαλύπτει γιατί τον αποκαλούν «μεγιστάνα» στα γυρίσματα.
Έπειτα, αναφέρεται στην πολυετή πορεία στην υποκριτική, αλλά και στον χορό, με μεγάλες συνεργασίες, όπως με τον Γιώργο Μαρίνο, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο. Στη συνέχεια, αναφέρεται στην πλειάδα αγαπημένων ταινιών και σειρών, που έχει συμμετάσχει. Πώς βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη «Τα Λιονταράκια Του Κυρ Ηλία», όντας ακόμα μαθητής; Πώς ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης, ως σκηνοθέτης, και γιατί πολλές φορές ήταν σκληρός μαζί του; Τι λέει για τις συμμετοχές του σε βιντεοκασέτες; Γιατί κάποιοι συνάδελφοί του έκαναν ότι δεν τον έβλεπαν, όταν τους χαιρετούσε;
Ο Λαέρτης μιλάει και για την προσωπική του ζωή και εξηγεί τους λόγους, που δεν οδηγήθηκε ποτέ στον γάμο αφού έχει συμβιώσει με πλήρη αποτυχία, όπως λέει. Τέλος, αποκαλύπτει ότι, εδώ και 29 χρόνια, δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του, εξηγεί γιατί φοράει ωτοασπίδες όταν κυκλοφορεί στον δρόμο, και δηλώνει πως, αν τα επόμενα χρόνια έπαιζε μόνο σε σειρές, δεν θα του έλειπε καθόλου το θέατρο.
Καλεσμένη του Γρηγόρη στο αποψινό «The 2Night Show» είναι και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός θυμάται με συγκίνηση στιγμές από την αείμνηστη φίλη της και αγαπημένη ηθοποιό, Καίτη Κωνσταντίνου, και εξηγεί γιατί δεν κατάφερε να την αποχαιρετήσει.
Στη συνέχεια, μιλάει για τη ζωή της, για τα «χούγια» της μητέρας της, που υιοθέτησε και η ίδια, αναφέρεται στους δύο γάμους της, αλλά και στη μονάκριβη κόρη της, Μαρία Χάνου, που με ένα βλέμμα της καταφέρνει να την οριοθετεί. Πώς κατάφερε να διορθώσει τον παρορμητικό χαρακτήρα της;
Θέλει να γίνει remake της σειράς «Στο Πάρα Πέντε»; Γιατί δεν συνεχίστηκαν οι «Φόνοι στο Καμπαναριό»; Γιατί της ζήτησε ο Διονύσης Ατζαράκης να παίξει διαφορετικά την κωμωδία στην επερχόμενη σειρά του «Κακές Ιδέες»; Τέλος, μιλάει για την παράσταση «Θελεστίνα» του Φερνάντο Ντε Ρόχας, στην οποία πρωταγωνιστεί στο Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη, σε σκηνοθεσία του Αστέριου Πελτέκη.
«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.
Σχόλια