Ελένη Τσολάκη: «Ήξερα από την αρχή πως θα είναι η πιο ξεχωριστή χρονιά της ζωής μου» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Ελένη Τσολάκη έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Τσολάκη και ο σύζυγός της, Παύλος Πετρουλάκης, ετοιμάζονται να καλωσορίσουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Την περασμένη Παρασκευή (21/3), η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι θα απουσιάσει από το «Πρωινό ΣουΣού» για λίγες εβδομάδες.

Το βράδυ της Δευτέρας (24/3), η Ελένη Τσολάκη έγραψε στο Instagram: «Το φετινό ταξίδι του "Πρωινού ΣουΣού" ξεκίνησε με πολλή αγάπη, όρεξη και κέφι. Ήξερα από την αρχή πως θα είναι η πιο ξεχωριστή χρονιά της ζωής μου!!!! Και είναι!!!! Μου λείπουν ήδη τα πρωινά μας καφεδάκια αλλά ξέρω πως σε λίγο καιρό θα τα απολαμβάνουμε αγκαλιά με το θαύμα της ζωής μου και αυτό είναι το πιο σπουδαίο!!! Θα έχουμε να πούμε πολλά!!!».

Και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ για τις ευχές και τα ωραία σας λογάκια!!!! Ανταποδίδω όλες τις ωραίες σκέψεις με τεράστια αγάπη!!».