Breaking News

Χρήστος Βαλαβανίδης για Αλέξανδρο Ρήγα: «Μετάνιωσα που τον είπα ατάλαντο - Ταλέντο έχει, αλλά είναι κακότροπος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, ο Χρήστος Βαλαβανίδης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Αλέξανδρο Ρήγα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Το 2011, ο Χρήστος Βαλαβανίδης είχε αποχωρήσει ουσιαστικά λίγο πριν ξεκινήσει η επιθεώρηση «Ζείτε παίδες Ελλήνων;» των Αλέξανδρου Ρήγα - Δημήτρη Αποστόλου.

Το 2019, χωρίς να αποκαλύψει σε ποιον από τους δύο αναφέρεται, είχε δηλώσει: «Ήμουν σε μια δουλειά που, ενώ ο σκηνοθέτης ήταν ατάλαντος, ήθελε να με μάθει να παίζω κι ενώ ήταν φάλτσος, ήθελε να με μάθει να τραγουδάω. Ε... δεν άντεξα πολύ, πήρα το καπελάκι μου κι έφυγα, χωρίς να τσακωθώ. Ευχήθηκα και καλή επιτυχία, αλλά δεν την είχαν... Υποτίμησε τη νοημοσύνη μου».

Τελικά αναφερόταν στον Αλέξανδρο Ρήγα. Ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Star:

«Μετάνιωσα που είπα ατάλαντο τον Αλέξανδρο Ρήγα. Ταλέντο έχει, τρόπους δεν έχει, είναι κακότροπος. Και καλά θα κάνει, όσο περνούν τα χρόνια, να αποκτήσει τρόπους. Τότε θα τον πάρω στην αγκαλιά μου...».


Ο Χρήστος Βαλαβανίδης είπε, επίσης, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Μετάνιωσα που αρνήθηκα να πάω στον θίασο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε η Αλίκη, ήταν άλλη στην πρόβα και άλλη στη σκηνή. Η Αλίκη ήταν μια περίεργη περίπτωση, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλή ηθοποιός».