Breaking News

Βικτώρια Καρύδα: «Λύγισα, παραλίγο να είχα φύγει από τη ζωή - Έχασα ξαφνικά 9 κιλά, φοβόμουν πάρα πολύ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Buongiorno μίλησε η Βικτώρια Καρύδα, έξι σχεδόν χρόνια από τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους στη Βούλα στις 31 Οκτωβρίου 2018. Το γνωστό μοντέλο, επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του My Style Rocks εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Mega:

«Απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί έχω πάρα πολλή πίεση στη ζωή μου, είμαι απασχολημένη με πολλά πράγματα και δεν βρίσκω χρόνο. Ζω και στο εξωτερικό, στη Γερμανία. Δεν έχω φύγει μόνιμα ακόμα, γιατί έχω κάποια πράγματα που με κρατάνε στην Ελλάδα.

Ασχολούμαι ακόμα με το μόντελινγκ, αλλά η βασική μου δουλειά είναι άλλη. Εδώ και 4-5 χρόνια έχω ανοίξει εταιρία Real Estate, το είχαμε σκεφτεί με τον άντρα μου.

Μετά από αυτό που είχε συμβεί, δεν ήθελα να βγαίνω πολύ στον κόσμο. Είχα καταλάβει ότι, όταν είσαι μόνη σου σε κλειστό χώρο και δεν βγαίνεις και δεν έχεις παρέες και ανθρώπους δίπλα σου, τρελαίνεσαι. Τον τελευταίο καιρό "λύγισα", δηλαδή πριν κάποιους μήνες παραλίγο να είχα φύγει από τη ζωή.

Είναι απίστευτο πράγμα όταν παλεύεις 6 χρόνια, μετά τον θάνατο του άντρα σου. Να προσπαθείς να κάνεις πράγματα και να μην έχεις αυτές τις σκέψεις στο μυαλό σου και να δίνεις χαρά στα παιδιά και να κάνεις πολλά πράγματα στη ζωή σου μόνη σου. "Λύγισα" αλλά ευτυχώς ο Θεούλης ήταν δίπλα μου και όλα καλά τώρα. Υπήρξαν άνθρωποι που με στήριξαν, έχω καλούς φίλους...


Πάλευα με όλο αυτό χρόνια και δεν πήγαινα ούτε στους ψυχολόγους. Πίστευα ότι είμαι δυνατή, αλλά μετά από σχεδόν 6 χρόνια κατάλαβα ότι ξαφνικά σε ένα μικρό διάστημα έχασα 9 κιλά. Καταλάβαινα ότι "φεύγω". Φοβόμουν πάρα πολύ, δεν μπορούσα να παλέψω με τον εαυτό μου, αλλά βρήκα τη δύναμη από τους φίλους μου και - βλέποντας τα παιδάκια μου - πάλεψα να γίνω καλύτερα. Εννοείται ότι συζητάμε για τον μπαμπά τους. Ο μπαμπάς υπάρχει πάντα στην οικογένειά μας. Μου λείπει ο άντρας μου, ήταν δυναμικός, σοβαρός, έξυπνος με χιούμορ... Είναι η αγάπη μου, όλα μου λείπουν».