Breaking News

Σάκης Ρουβάς: Ο επικείμενος γάμος του αδερφού του και η Μαρινέλλα - «Όλοι προσευχόμαστε, αλλά θέλει λίγο ησυχία» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έκανε ο Σάκης Ρουβάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ρωτήθηκε για τον επικείμενο γάμο του αδερφού του, Απόστολου, ενώ μίλησε και για τη Μαρινέλλα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο Απόστολος Ρουβάς και η σύντροφός του, Φανή, θα παντρευτούν  στον Μαραθώνα με θρησκευτικό γάμο, στις 12 Οκτωβρίου. Μάλιστα, την ίδια μέρα φαίνεται ότι θα τελεστεί και η βάφτιση του γιου τους...


«Εγώ μια χαρά νιώθω. Στον αδερφό μου να πάτε να τον ρωτήσετε πώς νιώθει. Αν χαίρεται εκείνος που παντρεύεται, χαίρομαι κι εγώ μαζί του», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής τραγουδιστής ρωτήθηκε για τη Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία», μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου.

«Τώρα θέλει λίγο ησυχία. Πρέπει όλοι να ησυχάσουμε. Δεν χρειάζεται συνέχεια να ανακινούμε αυτό το θέμα. Και οι άνθρωποι δίπλα της χρειάζονται ησυχία. Όλοι προσευχόμαστε για τη Μαρινέλλα, πιστεύω ότι η αγάπη του κόσμου θα τη βοηθήσει. Πρώτα, όμως, χρειάζεται λίγο να ησυχάσετε», απάντησε χαρακτηριστικά.