Breaking News

Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Έκανε και δεύτερο χειρουργείο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης (3/10) η Βίκυ Σταυροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον φίλο της και συγκάτοικό της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα το βράδυ της 20ης Μαρτίου 2024 ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε υποστεί έμφραγμα και ανακοπή. Τον καλοκαίρι ο ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο, μέσα από την παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», που έκανε περιοδεία στην Ελλάδα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου είπε αρχικά στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα και στον Άρη Καβατζίκη: «Έκανε και μια δεύτερη επέμβαση. Ήξερε ότι θα χρειαζόταν και ένα δεύτερο stent, αλλά θα γινόταν λίγο αργότερα. Τελικά έγινε αμέσως μετά το τέλος της περιοδείας».

Η ηθοποιός αποκάλυψε αρχικά για το βράδυ της 20ης Μαρτίου: «Ήμουν παρούσα, ήταν κάτι πολύ δύσκολο, αλλά ήμασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία μας. Ήταν βράδυ, εγώ ήμουν στον επάνω όροφο και ο Χρήστος ήταν στον κάτω. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο με την Ελένη Κούρκουλα. Εάν εκείνος έλεγε αυτό το "σβήνω" στην ένταση που το είπε από τον κάτω όροφο, δε θα τον είχα ακούσει και δε θα καταλάβαινα τι συνέβαινε. Δηλαδή, μας έσωσε το τηλεφώνημα...».


Και συνέχισε: «Ήταν σοκαριστικό, δεν υπάρχει άλλη λέξη να το περιγράψω. Ευτυχώς αντιδράσαμε γρήγορα, ήρθε άμεσα και το ασθενοφόρο και οι γιατροί στο "Γεννηματάς" έπεσαν όλοι από πάνω του.. Ήταν τέτοια η σύγχυση... Θα σας πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Όταν ήμουν μέσα στο ασθενοφόρο και πηγαίναμε και τον ακούμπησα κάποια στιγμή στο χέρι για να του δώσω κουράγιο ότι όλα θα πάνε καλά, το χέρι του ήταν τόσο παγωμένο, που εκεί έπαθα σοκ. Είπα "τι είναι τώρα αυτό;"».

Η Βίκυ Σταυροπούλου πρόσθεσε: «Έχω εκπαιδευτεί να είμαι ψύχραιμη στις δύσκολες στιγμές ή τουλάχιστον να δείχνω ψύχραιμη. Έδειχνα ψύχραιμη, αλλά μέσα μου υπήρχε ταραχή. Ευτυχώς, είχαμε αίσιο τέλος».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.