Breaking News

Βίκυ Κάβουρα: «Μπήκα στο χειρουργείο φοβισμένο κoρίτσι, μόλις είδα τη μπέμπα ένιωσα ένα φως και μετά δεν φοβόμουν τίποτα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τη Βίκυ Κάβουρα, η οποία μίλησε για τη μητρότητα και τη μονάκριβη κόρη της.

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας είχαν καλωσορίσει στον κόσμο την κορούλα τους στις 30 Μαΐου 2024. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας έγινε μαμά για πρώτη φορά, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει και ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο του.

«Ήξερε ο Γιώργος ότι είμαι έγκυος, εγώ δεν το ήξερα. Δεν ξέρω πώς το κατάλαβε, μου είπε "πάμε να κάνουμε μία εξέταση". Για πλάκα πήγαμε και έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα. Όταν η γυναικολόγος μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε συγχαρητήρια, τη ρώτησα "γιατί μου λέτε συγχαρητήρια;". Μου απάντησε "Είστε έγκυος" και της το έκλεισα! Έπαθα σοκ. Πήρα τον χρόνο μου και της ξανατηλεφώνησα», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα...


Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μπορεί να έβαλα και 15 κιλά, δεν ζυγίστηκα και δεν με ενδιέφερε κιόλας. Έτρωγα πράγματα μέχρι τον 7ο μήνα που ποτέ δεν έτρωγα στη ζωή μου. Φακές, σπανακόρυζο για πρωινό και καγιανά με φέτα. Έτρωγα τουλάχιστον μισό καρπούζι την ημέρα...».


Η Βίκυ Κάβουρα εξομολογήθηκε, επίσης: «Θυμάμαι ότι μπήκα στο χειρουργείο κoρίτσι κι έλεγα σε όλες τις μαίες ότι φοβάμαι. Μόλις είδα τη μπέμπα ένιωσα ένα φως και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι μου μοιάζει. Μετά δεν φοβόμουν τίποτα. Βγαίνεις διαφορετική».