Breaking News

Βίκυ Καγιά: «Δε θυμάμαι να είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο Καράβα όταν έχασα τον μπαμπά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Γιώργο Καράβα μίλησε - μεταξύ άλλων - η Βίκυ Καγιά, η οποία βρέθηκε στο kick off party του φετινού MadWalk. Η γνωστή παρουσιάστρια είπε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών:

«Δεν μου αρέσουν οι πλαστικές επεμβάσεις, μου αρέσει που μεγαλώνω, οι ρυτίδες μου στα μάτια και στο μέτωπό μου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι διαφωνώ με τις γυναίκες που δε θέλουν να δουν τον χρόνο που περνάει πάνω τους. Αυτό που διαφωνώ είναι που τα κάνουν όλα ίδια μεταξύ τους. Θα ήθελα να έχει η καθεμία της δική της προσωπικότητα και να μην αντιγράφουν η μία την άλλη. Έκανα μια φορά μπότοξ γιατί με έπρηξαν, πριν πολλά χρόνια, αλλά δεν μου άρεσε...


Νομίζω ότι έχω προστατέψει άτομα που έχω συνεργαστεί και δεν το μετανιώνω. Στέκομαι πάντα πίσω από τις επιλογές μου.

Δε θυμάμαι να είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο Καράβα όταν έχασα τον μπαμπά μου. Θυμάμαι ένα απλό και τυπικό μήνυμα, το οποίο εκτιμώ εξίσου. Εγώ θα πω ότι δεν χρειάζεται πάντα να λες τη δική σου πλευρά μιας ιστορίας, ο χρόνος το κάνει για σένα. Θεωρώ ότι ήμουν εκεί και επαγγελματικά και συναισθηματικά, από εκεί και πέρα ο καθένας αξιολογεί και επεξεργάζεται τις σχέσεις του τελείως αλλιώς».