Breaking News

Το «καρφί» της Σ. Τσιμτσιλή στον Φ. Σεργουλόπουλο: «Έχεις πληγώσει κόσμο, αλλά επειδή ήταν 20 χρόνια πριν δεν μετράει;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου στο «The 2Night Show» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης (8/10).

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή το σατρικό σκετς του κωμικού ηθοποιού για το Nemo: 

«Δεν υπάρχει από μέρους μου καμία αντιπαράθεση. Θέλω να ξαναδούμε λίγο τα πράγματα στην εξέλιξη του ανθρώπου. Όταν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που διαμαρτύρονται σε κάτι, δεν σε ακυρώνουν, ούτε το ταλέντο σου. Απλά ζητούν έναν μεγαλύτερο σεβασμό στην αντιμετώπισή τους ως άνθρωποι».

Επίσης, ο παρουσιαστής τόνισε, αναφερόμενος στη σάτιρα που είχε κάνει ο ίδιος στο παρελθόν στον Χρήστο Σαντικάι:

«Τον Χρήστο Σαντικάι τον κάλεσα δύο φορές και δεν ήρθε. Κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει λάθος και τον κάλεσα και πέρυσι και πρόπερσι. Όχι να του ζητήσω απόλυτα συγγνώμη. Επειδή αυτό έγινε τηλεοπτικά, ήθελα να τον δω τηλεοπτικά. Μπορεί να γίνει».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε ένα αιχμηρό σχόλιο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής Happy Day:

«Ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησε με τα επιχειρήματά του να απαντήσει στην κριτική του Μάρκου Σεφερλή. O Μάρκος είχε απαντήσει, γιατί όταν σε σχολιάζουν, έχεις δικαίωμα να απαντήσεις. Όλοι κάτι έχουμε πει, όλοι σε κάποιο σημείο έχουμε υπερβάλει όλα αυτά τα χρόνια.

Τα χρόνια που περνάνε είναι άλλοθι; Δηλαδή έχεις ασκήσει σκληρή κριτική, έχεις πληγώσει κόσμο, έχεις πικράνει και σατιρίσει κόσμο άκομψα, αλλά επειδή ήταν 20 χρόνια πριν δεν μετράει;  Το συναίσθημα που προκαλείς σε κάποιον σχολιάζοντάς τον ακραία, αρνητικά και έντονα δεν σημαίνει ότι παραγράφεται επειδή πέρασαν 20 χρόνια και η κοινωνία άλλαξε κι εσύ την ακολούθησες...


Ο Φώτης και η Μαρία - ειδικά στη σχολιαστική εκπομπή - επειδή κι εκείνοι είχαν χιούμορ, πάρα πολλά θέματα και μεγάλη εναλλαγή, έχουν πει κι αν έχουν πει. Αν ρωτήσεις τον καθένα και θυμηθεί τι έχουν πει για εκείνον, εγώ έχω και δέκα περιστατικά που με αφορούν».