Breaking News

Το τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Πλέσσα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών τον Μίμη Πλέσσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (5/10). Στις 12 Οκτωβρίου, θα συμπλήρωνε 100 χρόνια ζωής.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10). Η σορός του βρισκόταν εκεί από τις 10 το πρωί, με πλήθος κόσμου να συρρέει για να αποτίσει φόρο τιμής στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη...



Ο Μίμης Πλέσσας είχε κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος με την Κλειώ Μουζίνα ενώ ήταν ακόμα φαντάρος, ο δεύτερος με την Τζέλλα Πλέσσα με την οποία απέκτησε ένα γιο (τον μουσικοσυνθέτη Αντώνη Πλέσσα) και ο τρίτος με τη Λουκίλα Καρρέρ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Ελεάνα.

Η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ και η κόρη τους, Ελεάνα, εμφανίστηκαν στο Α’ Νεκροταφείο συγκινημένες και πιασμένες χέρι-χέρι. Στο πλευρό τους ήταν και ο Στέφανος Κορκολής, ανιψιός του Μίμη Πλέσσα και νονός της Ελεάννας.

Αργότερα συγκίνησαν ο επικήδειοι λόγοι της Λουκίλα Καρρέρ και του γιου του, Αντώνη Πλέσσα. Μεταξύ άλλων, μίλησαν και οι Κώστας Μακεδόνας, Αντώνης Ρέμος και Γιώργος Χατζηνάσιος. Να σημειωθεί ότι η ταφή του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη θα γίνει  σε στενό οικογενειακό κύκλο.