Breaking News

Το τελευταίο «αντίο» στον Ιωνά Καρούση: Η κηδεία στην Ιερουσαλήμ και η επιμνημόσυνη δέηση στη Θεσσαλονίκη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης τελέστηκε η κηδεία του Ιωνά Καρούση, ο οποίος ήταν μεταξύ των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ.

Η κηδεία του Ιωνά Καρούση τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/10) στο ελληνορθόδοξο κοιμητήριο στην Πύλη του Προφήτη Δαβίδ ή Πύλη Σιών, στην παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ. 

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο 26χρονο φοιτητή αρχιτεκτονικής. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του...


Να σημειωθεί ότι ο πατέρας του είναι ο γνωστός νευρολόγος Δημήτρης Καρούσης, καθηγητής νευρολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ισραήλ. Το 1988 είχε φύγει με τη μητέρα του Ιωνά - η οποία είναι, επίσης, γιατρός - και ξεκίνησαν μια νέα ζωή στο Ισραήλ...


Παράλληλα, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι συγγενείς και οι φίλοι του δεν γινόταν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ, λόγω της κατάστασης με τον πόλεμο.

Συγκινημένος εμφανίστηκε στην εκκλησία ο θείος του Γιώργος Καρούσης, αδερφός του πατέρα του. Δακρυσμένη έφτασε και η σύντροφος του Ιωνά, η οποία ήταν ντυμένη στα λευκά.