Breaking News

«The Voice» - Blind Audition 2: Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν - Η Τραϊάνα Ανανία στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η 
2η Blind Audition του «The Voice of Greece», με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη, προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ του Σαββάτου (19/10).

Οι coaches Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας, Γιώργος Μαζωνάκης και Έλενα Παπαρίζου έχουν ήδη ξεκινήσει να χτίζουν τις ομάδες τους.

Μεταξύ των διαγωνιζομένων στη 2η Blind Audition ήταν και η Τραϊάνα Ανανία, η οποία ξάφνιασε το τηλεοπτικό κοινό με την εμφάνισή της. Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στον μουσικό διαγωνισμό.

Η Τραϊάνα Ανανία, που ερμήνευσε την επιτυχία «Σεντόνια» της Άννας Βίσση, πέρασε στην επόμενη φάση, καθώς στο τελευταίο δευτερόλεπτο πάτησε το κόκκινο κουμπί η Έλενα Παπαρίζου...


Οι ομάδες των coaches διαμορφώθηκαν ως εξής (με έντονα γράμματα οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν από τη 2η Blind Audition):

Ομάδα Μουζουράκη: Ευγενία Φλέσσα, Σεσίλια Παρασκευά, Nick Aprid, Ειριάνα Νικολάου και Ευελίνα Μπούρα

Ομάδα Μάστορα: Χρήστος Δρακόπουλος, Παναγιώτα Κουκούλη, Mary Karssis, Τηλέμαχος Αβραντάς, Amal Int-Sampoun και Κωνσταντίνος Λάγιος

Ομάδα Μαζωνάκη: Αλεξία Κατωμέρη, Μάλαμα Σεβαστού, Yosra Ben Nsir και Fernando Rexhepi

Ομάδα Παπαρίζου: Γιάννης Σιαχάμης, Μαντώ Κουντούρη, Τραϊάνα Ανανία, Angel και Ραφαέλα Γεωργίου

 
Ειριάνα Νικολάου
   
Ευελίνα Μπούρα
   
Τηλέμαχος Αβραντάς
       
Amal Int-Sampoun
   
Κωνσταντίνος Λάγιος
   
Yosra Ben Nsir
       
Fernando Rexhepi
         
Angel 
      
Ραφαέλα Γεωργίου