Breaking News

Tempting Fortune: Η ανακοίνωση του Τσιμιτσέλη για το υπόλοιπο ποσό σόκαρε τους παίκτες - Ποιος υπέκυψε κρυφά σε πειρασμό; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης (15/10), ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε τον απολογισμό για το χρηματικό ποσό που απομένει, «παγώνοντας» για ακόμη μία φορά τους παίκτες του Tempting Fortune.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 18 Σεπτεμβρίου το χρηματικό ποσό που θα μοιραστούν στο τέλος οι παίκτες είχε φτάσει τις 350.000 ευρώ, καθώς είχαν μπει δύο νέοι παίκτες.

Οι παίκτες υποκύπτουν καθημερινά σε πειρασμούς με αποτέλεσμα το χρηματικό ποσό να μειωθεί. «Είναι 238.950 ευρώ... Για να καταλάβετε πώς φεύγουν σιγά - σιγά τα χρήματα, μόνο σήμερα ξοδεύτηκαν 18.000 ευρώ», τους είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με τους παίκτες να αναρωτιούνται πού ξοδεύτηκαν τα τελευταία χρήματα...


Τελικά, τα περισσότερα χρήματα της ημέρας τα ξόδεψε η Μαρί Ροζ Ταρκμανιάν, η οποία δεν άντεξε στον πειρασμό και αγόρασε κοσμήματα. Μάλιστα, δεν ενημέρωσε τους συμπαίκτες της για την απόφασή της.