Breaking News

Συγκινεί η σύντροφος του Ιωνά Καρούση: «Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκίνησε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» η σύντροφος του 26χρονου φοιτητή Ιωνά Καρούση, ο οποίος είναι μεταξύ των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ. Μεταξύ άλλων, είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Η τελευταία φορά που μίλησα μαζί του ήταν στις 15:30. Ήταν στο Τελ Αβίβ και θα πήγαινε ουσιαστικά γι' αυτήν την εργασία, στη Γιάφα. Δεν ηχούσανε σειρήνες εκείνη τη στιγμή. Δεν είχε κάτι, δεν είχε κάποια είδηση. Εκείνος, επειδή ήταν ένας φοιτητής αρίστου επιπέδου, ήθελε να πάει να κάνει την εργασία του.

Στις 19:00 είδα εντελώς τυχαία ειδήσεις και είδα ότι γίνεται επίθεση και τότε του έστειλα μήνυμα, αλλά ποτέ δεν απάντησε γιατί ήδη είχε γίνει νομίζω το μοιραίο.

Tο καλύτερο παιδί. Ένα αθώο παιδί, με παιδική ψυχή, παιδική αθωότητα, μόνο καλοσύνη. Πάρα πολύ πίστευε στον Θεό και βοηθούσε όπως μπορούσε τους ανθρώπους, με όποιον τρόπο μπορούσε. Ήτανε ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Τέτοια ψυχή, τέτοια καλοσύνη και πραγματικά δεν ξέρω γιατί ο Θεός τον πήρε κοντά του... Το αγόρι μου το όμορφο, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω...


(Όταν είδε φωτογραφία του) Καρδιά μου όμορφη, αυτός είναι το αγόρι μου, φορούσε του ΠΑΟΚ παντελόνι... Αχ, Θεέ μου, το αγόρι μου. Ξεφτίλες άνθρωποι. Καρδούλα μου γλυκιά».