Breaking News

Survivor - Χριστιάνα Γρηγοράσκου: «Έχω απέναντί μου αχάριστους ανθρώπους - Θέλω λίγο ακόμα για να τα βγάλω όλα στη φόρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/9), η Χριστιάνα Γρηγοράσκου ξέσπασε σε δάκρυα μπροστά στην κάμερα του Survivor.

Όταν η Χριστιάνα Γρηγοράσκου μπήκε στο Survivor, βρέθηκε αρχικά στο νησί της εξορίας. Την περασμένη εβδομάδα, μετά την αναγκαστική αποχώρηση της Γεσθημανής Κουτούζογλου, η 22χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια fitness ενσωματώθηκε στην κίτρινη ομάδα.

«Γενικά δεν έχω μάθει να εκφράζομαι μπροστά σε κόσμο και να δείχνω τις αδύναμες πλευρές μου, αλλά νιώθω πάρα πολύ πιεσμένη από όλη την κατάσταση. Μπήκα πολύ δύσκολα στο παιχνίδι και δεν το αναγνωρίζει κανείς. Νιώθω ότι προσπαθώ να αποδείξω το οτιδήποτε για το οτιδήποτε σε όλη την ομάδα. Έχω απέναντί μου αχάριστους ανθρώπους και δεν ξέρω... νιώθω ότι δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Νιώθω ότι  δεν μου αρέσει τίποτα, πραγματικά τίποτα», είπε αρχικά δακρυσμένη η Χριστιάνα Γρηγοράσκου...


Και πρόσθεσε: «Βλέπω μία ομάδα που το παίζει "ιστορία" χωρίς λόγο. Βλέπω μία ομάδα, που πραγματικά θέλω λίγο ακόμα για να τα βγάλω όλα στη φόρα. Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του. Βλέπω ψεύτικους ανθρώπους και αυτό μου φέρνει απογοήτευση. Είναι απίστευτα δύσκολο να είσαι σε μία τέτοια ομάδα. Να προσπαθείς να είσαι δυνατός και όλοι να προσπαθούν να σε προσεγγίσουν για κάποιο σκοπό».