Breaking News

Η Σόφη Ζαννίνου «εισβάλει» στο «Grand Hotel» - Ποια είναι η κόμισσα Ολυμπία Ντεσλόρ (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σόφη Ζαννίνου «εισβάλει» απόψε (Τετάρτη, 2/10) στη σειρά του ΑΝΤ1 «Grand Hotel». Η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί την Κόμισσα Ολυμπία Ντεσλόρ.

ΚΟΜΙΣΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΤΕΣΛΟΡ (ΣΟΦΗ ΖΑΝΝΙΝΟΥ)

Η κόμισσα Ολυμπία είναι η μητέρα του Αλέξανδρου, του άνδρα της Σοφίας. Έχει μεγαλώσει μέσα στα πλούτη και την αριστοκρατική κοινωνία της εποχής, και δεν γνωρίζει τίποτα άλλο εκτός από αυτή τη ζωή. Ήταν και εκείνη ευγενής και δεν μπόρεσε ποτέ να δεχτεί ότι ο πρωτότοκος γιος της, ο Αλέξανδρος, παντρεύτηκε μια «κοινή» θνητή, την Σοφία Γαζή.

Πριν από τον γάμο τους προσπαθεί να υποδαυλίσει την σχέση τους, υποτιμώντας την Σοφία, με σκοπό να χωρίσει το ζευγάρι και να μην γεννηθεί από εκείνη ο διάδοχος του τίτλου των Ντεσλόρ, αλλά από κάποια γαλαζοαίματη που ονειρευόταν για τον γιο της. Απογοητεύεται οικτρά όταν μαθαίνει ότι η Σοφία είναι έγκυος, αλλά οι ελπίδες της αναπτερώνονται όταν υποψιάζεται ότι προσποιείται την εγκυμοσύνη της. 

Αλαζόνας, υπεροπτική και υπερφίαλη, ενδιαφέρεται κυρίως για το «φαίνεσθαι», χωρίς να νοιάζεται για την πραγματική ευτυχία του γιου της. Ψυχρή και χειριστική, κάνει συμμαχίες ανάλογα με το τι τη συμφέρει και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ακόμα και τις δυσκολίες του γιου της για το προσωπικό της συμφέρον. Επιφανειακά ευγενής και «ανώτερη», έχει ως κύριο στόχο να διαφυλάξει την κοινωνική της εικόνα και την ισχύ της στους αριστοκρατικούς κύκλους.