Breaking News

Shaya: «Πήγα σε έναν γυναικολόγο και με έκανε καινούργια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Shaya, με αφορμή τη συνεργασία της με τη Νίνα Λοτσάρη στο «Parfait Athens». Η εκρηκτική τραγουδίστρια δήλωσε:

«Θα έλεγα ότι είχα και εύκολα και δύσκολα παιδικά χρόνια. Ήταν χωρισμένοι οι γονείς μου και άλλαζα συνέχεια χώρες. Γεννήθηκα στη Δανία και μετά πήγα στη Σουηδία. Ήμουν πάντα "σαν τη μύγα μες στο γάλα". Δέχθηκα ρατσισμό και bullying, το οποίο δε θα τελειώσει σύντομα.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα reunion με τις Hi5 το 2020, αλλά ήρθε ο κορονοϊός. Αυτό το διάστημα είναι λίγο δύσκολο, ζούμε όλες σε διαφορετικές χώρες. Θα το ξαναπροσπαθήσουμε...


Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι έχω γυναικολογικό πρόβλημα στη χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Είχα γνωρίσει τον σύζυγό μου και έλεγα "με αυτόν θέλω να κάνω ένα παιδί". Πήγα σε γυναικολόγο και μου είπε "δεν ξέρω αν μπορώ να σώσω τη μήτρα σου".

Ευτυχώς όμως, επειδή κάποια πράγματα είναι σημάδια από τον Θεό, πήγα σε έναν θείο του άντρα μου, που είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης στο συγκεκριμένο θέμα που είχα εγώ. Πήγα σε αυτόν και με έκανε καινούργια κι έτσι γεννήθηκε ο Ιάσωνας».