Breaking News

Ρένια Λουιζίδου: «Είμαστε πολλά χρόνια με τον σύζυγό μου - Είναι... μακελειό να κυνηγάς τον άλλο 30 χρόνια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σίσσυ Χρηστίδου υποδέχθηκε την Κυριακή, στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», τη Ρένια Λουιζίδου. 

Η  Ρένια Λουιζίδου μίλησε για την παράσταση «Seχy Laundry» - που πρωταγωνιστεί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο -, η οποία ανεβαίνει στο Θέατρο Κάππα.

Επίσης, αναφέρθηκε και στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Η Μαρία που έγινε Κάλλας», στην οποία θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Κλεοπάτρα Ελευθεριάδου, την Ελένη Ράντου, τη Demy, τον Αργύρη Πανταζάρα και τον Μάξιμο Μουμούρη.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 1997 με τον οικονομολόγο Θάνο Κωνσταντάκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Βίκτωρα.

«Είμαι πολλά χρόνια με τον άντρα μου. H σχέση μετακινείται, δεν είναι ίδια που ήταν πριν από 20 χρόνια. Εμείς δεν είμαστε ίδιοι τώρα, απλώς προσπαθείς να πηγαίνεις προς την ίδια κατεύθυνση με τον άλλον. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Γιατί μπορεί ο ένας να αντιδρά επιθετικά στη ζωή και ο άλλος να θέλει να τραβηχτεί προς τα πίσω. Το ζήτημα σε μία σχέση είναι να πηγαίνεις παράλληλα με τον άλλον, προς το ίδιο μέρος», είπε η Ρένια Λουιζίδου...


Και πρόσθεσε: «Ο έpωτας έχει ένα κομμάτι εγωισμού που η αγάπη δεν το έχει. Είμαστε σχεδόν 30 χρόνια μαζί με τον σύζυγό μου, δεν μπορείς να κυνηγάς τον άλλο 30 χρόνια για να μην τον χάσεις, θα τρελαθείς. Αφήνεσαι στο επόμενο στάδιο, που είναι η αγάπη και ό,τι θυμάσαι από τον έpωτα. Είναι "μακελειό" να κυνηγάς τον άλλο 30 χρόνια».