Breaking News

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η πριγκίπισσα Βεατρίκη, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η χαρμόσυνη είδηση ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (1/10).


Το ζευγάρι καλωσόρισε στη ζωή το πρώτο του παιδί, ένα κoριτσάκι, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2021. Ο Edoardo Mapelli Mozzi έχει και έναν 8χρονο γιο από προηγούμενη σχέση του.

Το παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Βεατρίκης, η οποία αναμένεται να γεννήσει στις αρχές της άνοιξης του 2025...


«Η Αυτή Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μαζί στις αρχές της άνοιξης, ένα αδελφάκι για τον Wolfie και τη Sienna. Η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένες με τα νέα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το παλάτι δημοσίευσε και δύο φωτογραφίες: στην πρώτη φωτογραφία, το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο, ενώ η δεύτερη δείχνει τον Edoardo Mapelli Mozzi με τον Wolfie και τη Sienna.

Να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης είναι το πρώτο παιδί του Πρίγκιπα Ανδρέα, Δούκα της Υόρκης και της Σάρας, Δούκισσας της Υόρκης. Αποτελεί το πέμπτο εγγόνι της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ. Αδερφή της είναι η πριγκίπισσα Ευγενία.