Breaking News

Παναγιώτης Γιαννάκης για Νίκο Γκάλη: «Στο τέλος της ημέρας μπήκαμε στο γήπεδο και καταφέραμε να κάνουμε κάτι σπάνιο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή την κυκλοφορία της βιογραφίας του «Τρωτός - Άτρωτος», ο 
Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα». Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ είπε, μεταξύ άλλων, στη Νίκη Λυμπεράκη:

«Προσπάθησα να μη την "ψωνίσω", ίσως και να μην το πέτυχα κάποιες φορές και να ενόχλησα κάποιους χωρίς να το καταλάβω. Αν αδίκησα κάποιους ή τους έκανα κακό, τους ζητώ συγγνώμη, δεν είχα αυτή την πρόθεση.

Την απάντηση για τη σχέση μας με τον Γκάλη τη δίνει η συνεργασία μας, αυτά που καταφέραμε να δημιουργήσουμε στους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και θεωρούν ότι είναι μέρος της προόδου μας. Ο τρόπος που κάποιος σου μιλάει και παίζει μαζί σου, συνεισφέρει στην εξέλιξη και αυτό είναι το πιο σημαντικό...


Ο Νίκος ήταν διαφορετικός από μένα. Πιθανόν κι εκείνον κάποια πράγματα να μην του άρεσαν σε μένα, αλλά στο τέλος της ημέρας μπήκαμε στο γήπεδο και καταφέραμε να κάνουμε κάτι, που είναι σπάνιο να συμβεί στον κόσμο του αθλητισμού: να δημιουργήσουμε μία ομάδα όλων των Ελλήνων».