Breaking News

Nations League - Live στον Alpha: Αγγλία - Ελλάδα (10/10, 21:45)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το ιδανικό ξεκίνημα, με τις δύο νίκες με Φινλανδία και Ιρλανδία στο Nations League, η Εθνική ποδοσφαίρου έχει μπροστά της τη μεγαλύτερη πρόκληση.

Σε ένα από τα πλέον εμβληματικά και ιστορικά στάδια, το Wembley, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία, τη φιναλίστ των τελευταίων δύο ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ο αγώνας Αγγλία - Ελλάδα θα διεξαχθεί απόψε, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ALPHA.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλούνται να κοντράρουν κάποιους εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κόσμου για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League. Στο πλευρό της Εθνικής ομάδας αναμένεται να βρεθούν, περίπου 5.000 Έλληνες φίλαθλοι, οι οποίοι θα δώσουν τον δικό τους κυματισμό στη γαλανόλευκη κερκίδα.

Πριν το Αγγλία - Ελλάδα, η Pre Game εκπομπή,  με οικοδεσπότη τον Άγγελο Στυλιάδη ξεκινά στις 21:00, με καλεσμένο τον πρώην παίκτη, Γιώργο Σαμαρά και την υπεύθυνη σκάουτινγκ της Νόριτς, Μαριέλα Νησωτάκη. Στο Λονδίνο, στο Γουέμπλεϊ θα βρεθεί τριμελής αποστολή του Alpha. Στην περιγραφή ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στον σχολιασμό ο Πρωταθλητής Ευρώπης 2004, Νίκος Νταμπίζας και στο ρεπορτάζ από τον πάγκο της γαλανόλευκης, ο Σπύρος Νάσιος. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, Post Game εκπομπή με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και ανάλυση του σπουδαίου αγώνα.