Breaking News

Μπέττυ Μαγγίρα: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία γιατί έβλεπα ότι κάτι δεν πάει καλά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Πρωινό ΣουΣού» πρόβαλε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα στην κάμερα της εκπομπής «Ήρθε κι έδεσε» του κυπριακού σταθμού Sigma TV.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στη Γιώτα Δαμιανού για το άγχος που αντιμετώπισε και την απόφαση που πήρε να κάνει ψυχοθεραπεία.

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου ήταν πολύ περισσότερες οι χαρές, αλλά δεν τις χαρήκαμε όπως θα έπρεπε, λόγω του άγχους. Έχεις τόσο άγχος και είναι κι αυτό που κουβαλάω εγώ, λόγω της μεγαλομανίας, που ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένη με τον εαυτό σου και πάντα λες ότι "μπορούσα να το κάνω και καλύτερα αυτό". Προσπάθησα να διαχειριστώ το άγχος μου, δεν είναι και πολύ εύκολο», εξομολογήθηκε αρχικά η παρουσιάστρια...


Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Λίγο πριν "φύγει" η μητέρα μου, ξεκίνησα ψυχοθεραπεία γιατί έβλεπα ότι κάτι δεν πάει καλά, δηλαδή δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την απώλεια που έβλεπα ότι ερχόταν αναγκαστικά. Μαζί με αυτό, άρχισα να ψάχνω και τους λόγους που αγχώνομαι, πώς μπορώ να το διαχειριστώ και να κάνω το άγχος μου πιο δημιουργικό».