Breaking News

Μπακοδήμου: Η φωτογραφία από το σπίτι της μετά τη νοσηλεία στη ΜΕΘ - «Όσοι ζουν στην κανονικότητά τους ας την απολαύσουν» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανάρτηση στα social media έκανε η Μαρία Μπακοδήμου, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Πριν λίγες ημέρες η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις. Ωστόσο, η φαρμακευτική ουσία που της χορηγήθηκε της προκάλεσε αλλεργικό σοκ, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στην εντατική, όπου και νοσηλεύθηκε για κάποιες ημέρες.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10), η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία, που τη δείχνει να ποζάρει στην κουζίνα του σπιτιού της. Η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε στη λεζάντα:

«Αν κάποιος μας ρωτήσει ποια είναι τα 5 σημαντικά που θέλουμε στη ζωή μας θα έβαζες μέσα την κανονικότητα; Κι όμως ίσως πρέπει να μπει πρώτη πρώτη στη λίστα. Στην κανονικότητα έχεις εξασφαλίσει ότι εσύ κι όσοι αγαπάς είστε καλά. Δεν έχει χτυπήσει ένα γ@@@τηλέφωνο να μάθεις κακά νέα. Ίσως έχει δίκιο η αγγλική παροιμία "no news good news". Όσοι ζουν στην κανονικότητά τους ας την απολαύσουν, ακόμη κι αν γκρινιάζουν για τη βαρεμάρα της».