Breaking News

Πέθανε ο Michael Newman, ο μοναδικός ναυαγοσώστης της σειράς «Baywatch» (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Michael Newman, το μόνο μέλος του καστ της σειράς Baywatch που ήταν στην πραγματικότητα ναυαγοσώστης, πέθανε σε ηλικία 68 ετών, 18 χρόνια αφότου διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον.

Σύμφωνα με το Deadline, ο φίλος του Matt Felker επιβεβαίωσε στο People ότι ο Michael Newman πέθανε «από καρδιακές επιπλοκές» την περασμένη Κυριακή 20 Οκτωβρίου, «περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του».

Ο Matt Felker σκηνοθέτησε πρόσφατα τη σειρά ντοκιμαντέρ του Hulu "After Baywatch: Moment in the Sun"...


Ο Michael Newman έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως ναυαγοσώστης Mike "Newmie" Newman στο Baywatch του NBC, στο οποίο εμφανίστηκε σε 150 επεισόδια από το 1989 έως το 2000. Ο Newman ήταν το μόνο μέλος του καστ της σειράς που ήταν στην πραγματικότητα ναυαγοσώστης. Είχε εργαστεί ως ναυαγοσώστης της κομητείας του Λος Άντζελες για 20 χρόνια.

Το Baywatch (1989-2001), μια δραματική σειρά δράσης για ναυαγοσώστες που περιπολούν στις παραλίες της κομητείας του Λος Άντζελες και της Χαβάης, ακυρώθηκε μετά από μία σεζόν στο NBC. Ωστόσο συνέχισε και έγινε τελικά η σειρά με τις περισσότερες προβολές παγκοσμίως. Δημιουργήθηκε από τους Michael Berk, Douglas Schwartz και Gregory J. Bonann. Στη σειρά πρωταγωνίστησε ο David Hasselhoff μαζί με ένα καστ που περιλάμβανε τους Pamela Anderson, Alexandra Paul, Gregory Alan Williams, Jeremy Jackson, Parker Stevenson, David Chokachi, Billy Warlock, Erika Eleniak, David Charvet, Yasmine Bleeth και Nicole Eggert.

Ο Newman εμφανίστηκε επίσης στη spinoff σειρά "Baywatch Nights", όπως και στις ταινίες "Baywatch: White Thunder at Glacier Bay" (1998),  "Welcome to Hollywood" (1998) και "Enemy Action" (1999).

Ο Newman ήταν επίσης πυροσβέστης πλήρους απασχόλησης, ενώ γύριζε το Baywatch και συνέχισε το επάγγελμά του μέχρι να αποσυρθεί.