Breaking News

Μαύροι Πίνακες: Επεισόδιο 3

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παρασκευή 25/10/2024 - Επεισόδιο 3: 
Η Ελένη, η μητέρα της Μαρήλιας, ενημερώνει την αστυνομία ότι η κόρη της αγνοείται από την προηγούμενη νύχτα. Ο Μιλτιάδης, ο αστυνομικός διευθυντής, δίνει εντολή να χτενίσουν την περιοχή, ενώ η Άννα επισκέπτεται τον Μηνά στο νοσοκομείο και αποκαλύπτει στην αδερφή της την αλήθεια για τη σχέση του με την Ισαβέλλα.

Ο Μηνάς δεν καταθέτει μήνυση για επίθεση και ξυλοδαρμό και έτσι ο Νίκος αφήνεται ελεύθερος. Γυρίζοντας στο σπίτι, η Αγάπη προσπαθεί να τον πλησιάσει για να μάθει τι συνέβη, αλλά εκείνος είναι απόμακρος. Η Ιόλη με τον Άλκη πηγαίνουν στο σπίτι της Άννας για να μιλήσουν με την Ειρήνη. Την ενημερώνουν για τη Μαρήλια και τη ρωτάνε μήπως γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται.

Η Ιόλη, πριν φύγουν, ανακαλύπτει ότι η Ειρήνη έχει πάρει τις επιστολές από το δωμάτιο της Ισαβέλλας και ζητάει εξηγήσεις. Η Άννα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Νίκο, αλλά εκείνος έχει κλειστεί στον εαυτό του. Κι ενώ η Μαρήλια συνεχίζει να αγνοείται, ένα απρόσμενο μήνυμα στο κινητό της Άννας δίνει νέα τροπή στην ιστορία...

Προβολή: Προσεχώς (βίντεο μετά την προβολή στο STAR)

Για την αρχική σελίδα "Μαύροι Πίνακες" πατήστε ΕΔΩ