Breaking News

Μανώλης Παπακαλιάτης: Στην εντατική, μετά από τροχαίο, ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο Μανώλης Παπακαλιάτης, νοσηλεύεται  σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», ο Μανώλης Παπακαλιάτης  ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα χθες (21/10) το απόγευμα. Ο 76χρονος επιχειρηματίας κινούνταν πεζός στην οδό Κρασαδάκη στο Ηράκλειο, όταν - κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες - παρασύρθηκε από μία μοτοσυκλέτα, στην οποία επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος. 

Σο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με τον πατέρα του γνωστού ηθοποιού και τον 17χρονο να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Ο Διευθυντής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Γεώργιος Χαλκιαδάκης, είπε στην εκπομπή του Open: «Η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Παπακαλιάτη είναι σταθερή. Υπεβλήθη επειγόντως χθες το βράδυ σε ορθοπεδική επέμβαση για ανάταξη του κατάγματος του μηρού. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, φέρει κατάγματα σπλαχνικού κρανίου και τρία κατάγματα πλευρών. Θα δούμε αν θα χρειαστεί επέμβαση και για τα κατάγματα που φέρει στο σπλαχνικό κρανίο. Θα είναι ένα χειρουργείο πολύωρο. Δεν είναι διασωληνώμενος, έχει καλή επαφή και είναι σταθερός αιμοδυναμικά. Τα κατάγματα στο σπλαχνικό κρανίο είναι στην κάτω γνάθο και στα ζυγωματικά».