Breaking News

Η Λουκία Πιστιόλα αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Λουκία Πιστιόλα παραχώρησε συνέντευξη, με εξομολογητική διάθεση, στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον. Συγκεκριμένα είπε, μεταξύ άλλων, στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη:

«Οι "Ψυχοκόρες" με ταλαιπώρησαν αρκετά, δηλαδή ο εαυτός μου με ταλαιπώρησε πάρα πολύ. Έχει αρχίσει λίγο η δυσαρθρία και, επειδή είμαι τελειομανής άνθρωπος, έχει αρχίσει να με τσαντίζει ο εαυτός μου. 

Το Πάρκινσον μου συνέβη μετά το εμβόλιο του Covid, μέσα σε μία βδομάδα. Εκεί που ήμουν αεικίνητη και έκανα τα πάντα, έγινα μία ανάπηρη γυναίκα.

Δεν ξέρω εάν είναι το εμβόλιο - δεν το υπογράφει κάποιος γιατρός - ή αν είναι ο ίδιος ο Covid, γιατί και το εμβόλιο τον Covid σου βάζει μέσα σου. Το σοκ ήταν μεγάλο όπως καταλαβαίνεις...


Δεν έχω ευστάθεια, δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να χορέψω, δεν μπορώ να γράψω, δεν μπορώ να μαγειρέψω. Δεν είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου. Το θέατρο θέλει να είσαι στο 100% στην αντίληψη, στη συγκέντρωση και στην κίνησή σου. Αυτή είναι σίγουρα η τελευταία μου παράσταση».