Breaking News

Lisa Marie Presley: Οι «μεταθανάτιες» αποκαλύψεις για τον Michael Jackson - «Ήταν παρθέvoς μέχρι τα 35 του» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη σχέση της με τον Michael Jackson είχε αναφερθεί η Lisa Marie Presley στα απομνημονεύματά της, τα οποία δόθηκαν  στη δημοσιότητα μετά τον θάνατό της.

Η Lisa Marie Presley, το μοναδικό παιδί του «βασιλιά του ροκ εντ ρολ», Elvis Presley και της ηθοποιού Priscilla Presley, είχε φύγει από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, στις 12 Ιανουαρίου 2023.

Η Presley αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Michael Jackson. Τις μαρτυρίες που άφησε πίσω της σε ηχογραφημένες κασέτες, η κόρη της Riley Keough τις μετέτρεψε σε βιβλίο. Τα μεταθανάτια απομνημονεύματά της κυκλοφόρησαν με τον τίτλο «From Here to the Great Unknown».

Να σημειωθεί ότι, αφού τον σύστησε πρώτα στη Lisa Marie Presley ο πατέρας της Elvis το 1974, ο Michael Jackson ξανασυναντήθηκε με τη Lisa Marie το 1992. Μάλιστα στήριξε τον Jackson όταν άρχισε να γίνεται εξαρτημένος από παυσίπονα και τον έπεισε να μπει σε κέντρο απεξάρτησης. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Μάιο του 1994 σε ιδιωτική τελετή στη Δομινικανή Δημοκρατία, μόλις 20 μέρες μετά το διαζύγιο της Lisa Marie με τον Danny Keough. Ο Jackson ήταν 35 ετών και η Presley 25. Χώρισαν τον Αύγουστο του 1996.

Όπως αναφέρει το People,  ο Michael Jackson και η Lisa Marie Presley συναντήθηκαν ρομαντικά το 1994. Πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν επίσημα, η Presley ήταν ακόμα παντρεμένη με τον πρώτο της σύζυγο, Danny Keough. Ωστόσο χώρισαν όταν ο Jackson της ομολόγησε τον έpωτά του σε ένα ταξίδι που έκαναν στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με τα απομνημονεύματά της, που κυκλοφόρησε η κόρη της, η Lisa Marie Presley αποκάλυψε:

«Μου είπε ότι ήταν ακόμα παρθέvoς. Νομίζω ότι είχε φιλήσει την Tatum O’Neal  και είχε κάτι με τη Brooke Shields, το οποίο δεν ήταν σαρκικό, είχαν δώσει μόνο ένα φιλί. Είπε, επίσης, ότι η Madonna είχε προσπαθήσει να συνδεθεί μαζί του μια φορά εpωτικά, αλλά δεν συνέβη τίποτα. Ήμουν τρομοκρατημένη, γιατί δεν ήθελα να κάνω κάποια λάθος κίνηση».

Η 35χρονη Riley Keough είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες στο People για τη μητέρα της: «Μια "άγρια" ​​φίλη, μια υποτιμημένη καλλιτέχνις, ειλικρινής, αστεία, τραυματισμένη, χαρούμενη, θλιμμένη, όλα όσα ήταν σε όλη της την αξιοσημείωτη ζωή της. Θέλω να δώσω φωνή στη μητέρα μου με τρόπο που της διέφευγε όσο ήταν ζωντανή».

Και πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι σε μια εξαιρετική περίσταση, οι άνθρωποι σχετίζονται με μια πολύ ανθρώπινη εμπειρία αγάπης, απογοήτευσης, απώλειας, εθισμού και οικογένειας. Η μαμά μου ήθελε να γράψει ένα βιβλίο με την ελπίδα ότι κάποιος θα μπορούσε να διαβάσει την ιστορία της και να συνδεθεί μαζί της, για να ξέρει ότι δεν είναι μόνος στον κόσμο. Η ελπίδα της με αυτό το βιβλίο ήταν απλώς η ανθρώπινη σύνδεση...».


Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Presley, ο Jackson διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τη Debbie Rowe. Ήταν η βοηθός του δερματολόγου του και τον φρόντιζε από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 για τη νόσο της λεύκης από την οποία ο Jackson έπασχε. Ο Jackson την παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 1996 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Από αυτό τον γάμο προέκυψαν δύο από τα τρία παιδιά του Jackson. Το τρίτο παιδί του «Βασιλιά της Ποπ» γεννήθηκε από ανώνυμη παρένθετη μητέρα το 2002.


Πληροφορίες από: People (και wikipedia)