Breaking News

Λήδα Μανθοπούλου: «Οι γιατροί μου είπαν να εγκαταλείψω τον πρωταθλητισμό, το ίδιο απόγευμα έκανα προπόνηση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε η Λήδα Μανθοπούλου, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, του αείμνηστου ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου.

Η Λήδα Μανθοπούλου είχε τρέξει το 100αρι της ζωής της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στον τελικό της κατηγορίας Τ38 και κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

«Δε θα υπήρχαν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες αν δεν είχα διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας. Μου εμφανίστηκε πριν από 1,5 χρόνο περίπου, τον Απρίλιο του 2023. Δε θέλω να τη σκέφτομαι εκείνη τη μέρα γιατί... πέρασε, τώρα υπάρχουν καλύτερες μέρες... Οι γιατροί μου είπαν να εγκαταλείψω τον πρωταθλητισμό και να κάνω "συντήρηση". Το ίδιο απόγευμα πήγα κανονικά για προπόνηση... Το ασημένιο μετάλλιο το έχω στο δωμάτιο μου. Του λέω καληνύχτα, μου λέει καλημέρα», είπε η 19χρονη αθλήτρια.

Όταν η συζήτηση έφτασε στην απώλεια του πατέρα της, η Λήδα Μανθοπούλου συγκινήθηκε: «Υπάρχουν άπειρες αναμνήσεις και πολλές φορές τον νιώθω δίπλα μου... Θα ήταν περήφανος μετά την επιτυχία μου στο Παρίσι. Ήθελε να πάμε μαζί στο Παρίσι... Τη στιγμή του αγώνα τον ένιωθα δίπλα μου», εξομολογήθηκε...


Στην εκπομπή του Mega μίλησε και η πρώην σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, η Στέλλα Τσιάτσιου. Αν και είχαν χωρίσει, δεν πήραν διαζύγιο ποτέ. 

«Γνωριστήκαμε μέσα από το θέατρο, παίξαμε πολλά χρόνια και μετά, όταν τα παιδιά ήταν μικρά, αποφασίσαμε να πάρει ο καθένας τον δικό του δρόμο. Μείναμε κολλητοί, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο. Το είπαμε και από την αρχή, δε θα παίρναμε διαζύγιο, ήταν απόφαση κάθετη του Αίαντα», είπε η Στέλλα Τσιάτσιου.

Και πρόσθεσε: «Πήγα και τον είδα στην εντατική, μίλησα μαζί του, μίλησαν και τα παιδιά. Κάναμε σχέδια να βγει και να παίξουμε μαζί στο θέατρο, να κάνουμε ένα πάρτι στο σπίτι με τα παιδιά. Φεύγω και Παρασκευή πρωί - ήμουν στο νοσοκομείο εδώ στη Λάρισα με τη μαμά μου - με παίρνουν και μου λένε ότι έπαθε και δεύτερο εγκεφαλικό, το οποίο ήταν πολύ δυνατό».