Breaking News

Liam Payne: Νεκρός στα 31 του ο τραγουδιστής των One Direction (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονίζει η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος Liam Payne, ο πρώην τραγουδιστής των One Direction.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η αστυνομία ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (16/10) ότι ο Liam Payne βρέθηκε νεκρός, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του, στον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Η αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι έσπευσε στο ξενοδοχείο CasaSur, στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες, αφού ειδοποιήθηκε για έναν «επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επίδραση ναρκωτικών και αλκοόλ».

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο διευθυντής του ξενοδοχείου ανέφερε ότι άκουσε έναν δυνατό θόρυβο από την εσωτερική αυλή. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ένας άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του...


Liam Payne (Λίαμ Πέιν )

Ο Λίαμ Πέιν ήταν Άγγλος τραγουδιστής και μέλος του συγκροτήματος One Direction μαζί με τους Νάιαλ Χόραν, Λούις Τόμλινσον, Χάρι Στάιλς και Ζέιν Μάλικ.

Ο Λίαμ Πέιν γεννήθηκε στο Γουλβερχάμπτον, στα Γουέστ Μίντλαντς της Αγγλίας. Οι γονείς του, Κάρεν και Τζοφ, έχουν άλλες δύο κόρες. Ο Λίαμ γεννήθηκε τρεις εβδομάδες πρόωρα, που είχε ως συνέπεια να έχει πολλά προβλήματα υγείας. Πέρασε τα πρώτα τέσσερα χρόνια της ζωής του πηγαίνοντας τακτικά στα νοσοκομεία κάνοντας εξετάσεις. Οι γιατροί τότε παρατήρησαν ότι το ένα του νεφρό ήταν δυσλειτουργικό. Για να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τον πόνο, έκανε καθημερινώς 32 ενέσεις στην παιδική του ηλικία. Το 2012 ο Λίαμ ανακάλυψε, και ανακοίνωσε μέσω του Twitter, ότι το νεφρό του λειτουργούσε και πάλι.

Από την ηλικία των 6 χρονών ο Λίαμ ξεκίνησε να δείχνει το μουσικό του ταλέντο. Τραγουδούσε στους συγγενείς του και σε κοινό λίγων ατόμων. Είχε τακτική ενασχόληση με τον αθλητισμό στη νεανική του ηλικία. Ωστόσο αγαπούσε πολύ τους αγώνες τρεξίματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και για αυτό το λόγο ήταν μέρος του Αθλητικού Συλλόγου Γουλβερχάμπτον και Μπίλστον. Ξυπνούσε στις 5 π.μ. καθημερινά για να τρέξει 5 μίλια πριν πάει στο σχολείο. Το όνειρό του για το τρέξιμο τελείωσε όταν ήταν 14 χρονών, όπου έχασε ένα σημείο στη σχολική ομάδα της Αγγλίας. Μετά από αυτό αποφάσισε να συγκεντρωθεί ολοκληρωτικά στο τραγούδι, παρόλο που ακόμα αγαπούσε την ομάδα ποδοσφαίρου του, τη Ουέστ Μπρόμουιτς Άλμπιον.

Ο Πέιν έπεφτε συχνά θύμα σχολικού εκφοβισμού στο γυμνάσιο, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να ξεκινήσει μαθήματα πυγμαχίας σε ηλικία δώδεκα ετών. Άρχισε να δείχνει τα μουσικά του προσόντα στην ηλικία των 12, όπου μπήκε στους Pink Productions, ένα συγκρότημα από το Γουλβερχάμπτον, τραγουδώντας ενώπιον ενός κοινού 26.000 ατόμων σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση των Γούλβερχαμπτον Γουόντερερς.

Ο Λίαμ ολοκλήρωσε 11 εξετάσεις του Γενικού Πιστοποιητικού Ανώτερης Εκπαίδευσης στο Κολεγιακό Σχολείο Σεντ Πίτερς, πριν φοιτήσει στο κολέγιο του Γουλβερχάμπτον (στην πανεπιστημιούπολη της οδού Πέιτζετ) για να σπουδάσει μουσική τεχνολογία, όπου ήλπιζε να τον βοηθήσει να μάθει πιο πολλά για τη βιομηχανία.

Ο Λίαμ έκανε οντισιόν το 2008 στο X-Factor, στην ηλικία των 14. Έφτασε μέχρι το σπίτι των κριτών, αλλά ο Σάιμον Κόουελ πίστευε ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμος και του ζήτησε να ξαναέρθει μετά από δύο χρόνια. Ο Λίαμ πίστεψε ότι ο Σάιμον έκανε τη σωστή επιλογή. Επιχείρησε να ξαναδοκιμάσει την επόμενη χρονιά αλλά δεν μπόρεσε, γιατί ήταν κάτω από το όριο της επιτρεπόμενης ηλικίας.

Το 2010 επέστρεψε και έκανε οντισιόν με το τραγούδι "Cry me a river’". Πήρε ένα θερμό χειροκρότημα από το κοινό αλλά και τον Σάιμον. Πέρασε την οντισιόν με τέσσερα "ναι". Στο bootcamp τραγούδησε το "Stop Crying Your Heart Out’" του Oasis. Όλοι οι κριτές τον πέρασαν εκτός από τον Σάιμον που αισθάνθηκε ότι ήταν λίγο ανιαρός. Τοποθετήθηκε σε ένα συγκρότημα με άλλα τέσσερα αγόρια, που ονομάστηκε One Direction.

Το συγκρότημα μπορεί να τερμάτισε τρίτο στο X Factor εκείνη τη χρονιά, αλλά συνέχισε με περισσότερες από 29 επιτυχίες στο Billboard's Hot 100 με έξι στο top 10.

Γνωρίζοντας παγκόσμια επιτυχία, οι πέντε τους δίσκοι "Up All Night" (2011), "Take Me Home" (2012), "Midnight Memories" (2013), "Four" (2014) και "Made in the A.M." (2015) έφτασαν στην κορυφή των τσαρτ στις περισσότερες μεγάλες αγορές και δημιούργησαν μεγάλες μουσικές επιτυχίες, όπως: "What Makes You Beautiful", "Live While We're Young", "Best Song Ever", "Story Of My Life", "You & I", "Night Changes", "Drag me Down" και "Perfect". Οι One Direction ανακοίνωσαν το τέλος τους το 2015...


Ο Λίαμ Πέιν συνεργάστηκε με τη Rita Ora στο τραγούδι "For You" του 2018 και κυκλοφόρησε το πρώτο του στούντιο άλμπουμ LP1 το 2019. Τον Μάρτιο, ο Πέιν κυκλοφόρησε το LP του με τίτλο "Teardrops".

Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, το συγκρότημα One Direction και η σόλο καριέρα του βοήθησαν τον Πέιν να συγκεντρώσει μια καθαρή περιουσία περίπου 70 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Λίαμ Πέιν απέκτησε έναν γιο, τον Μπίαρ, με την πρώην σύντροφό του Cheryl, τηλεπερσόνα και τραγουδίστρια των Girls.

Πληροφορίες από: Reuters - wikipedia