Breaking News

Λιάγκας σε Χαϊκάλη: «Σε πήρε η μπάλα του Metoo - Σε αδίκησα σε επίπεδο κριτικής, θέλω να το πω δημόσια γιατί το αισθάνομαι βάρος» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Παύλος Χαϊκάλης φιλοξενήθηκε την Τρίτη στο Πρωινό, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Στην έναρξη της συζήτησης, ο Γιώργος Λιάγκας εξομολογήθηκε στον γνωστό ηθοποιό:

«Επίτρεψέ μου να πω δυο πράγματα δημόσια για σένα. Έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου η σχέση μας. Είσαι ένας άνθρωπος που μας τιμούσε - και τότε που ήμουν με τη Φαίη και μετά που ήμουν μόνος μου - πολλές φορές τον χρόνο με συνεντεύξεις σου. Πάντα έλεγα και εξακολουθώ να το λέω ότι είσαι από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς.

Όταν μπήκες στο μάτι ενός προβλήματος - αδίκως εν πολλοίς, διότι δεν κατηγορήθηκες ποτέ για κάτι σε επίπεδο δικαιοσύνης - , σε πήρε και σένα λίγο η μπάλα του metoo.

Θέλω να πω και σε ό,τι με αφορά ότι ίσως στην κριτική που έκανα τότε, με μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα πιο έντονη από ό,τι θα έπρεπε, σε αδίκησα κι εγώ. Οπότε, θέλω να το πω δημόσια, γιατί το αισθάνομαι λίγο βάρος. Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ταλέντο και την αξία σου, όμως, ίσως σε αδίκησα σε επίπεδο κριτικής, στην εποχή που το metoo ήταν στην κορωνίδα των ειδήσεων. Ήθελα χρόνια να το πω δημόσια αυτό».