Breaking News

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είναι δυνατόν να είμαι πικραμένος; Δεν καταλάβατε ότι τρολάρω;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθάρισε για μία ακόμα φορά ότι έκανε πλάκα, όταν σχολίασε τον  γάμο της πρώην συντρόφου του, Ευρυδίκης Βαλαβάνη, με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Μέσα από τη διαδικτυακή του εκπομπή στο Youtube, ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι κάποιοι παρερμήνευσαν τα όσα είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό, όταν και ρώτησε με χιούμορ: «Ευρυδίκη, εγώ γιατί δεν ήμουν καλεσμένος;».

«Κατηγορούμαι πολλές φορές ότι τρολάρω και δεν έχω μέτρο. Δεν γίνεται την προηγούμενη εβδομάδα να είπα "γιατί Ευρυδίκη μου δεν με κάλεσες στον γάμο;" και να με σταμάτησαν 5-6 άτομα να μου πουν ότι έδειξα πικρία και δεν φάνηκε ωραίο. Κάθομαι και σχολιάζω μισή ώρα όλες τις φωτογραφίες του γάμου. Είναι δυνατόν να είμαι πικραμένος; Δεν καταλάβατε ότι τρολάρω; Δηλαδή περίμενα να με καλέσει η Ευρυδίκη στον γάμο της; Avώμαλος είμαι; Προφανώς και δε θα με καλούσε», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και τόνισε στη συνέχεια: «Καμιά φορά με προβληματίζει και με φοβίζει όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι κάνω χιούμορ. Μετά γίνομαι κι εγώ φοβικός και σκέφτομαι να μην πω εκείνο ή το άλλο για να μην παρεξηγηθεί κάποιος».

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 18:05).