Breaking News

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα «καρφιά» του για τον Γιώργο Λιάγκα - «Aν ήμουν στη θέση του Σεφερλή θα έκανα χειρότερα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον Μάρκο Σεφερλή και στην κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Συγκεκριμένα, είπε στη διαδικτυακή του εκπομπή στο Youtube:

«Ο Σεφερλής κάνει ένα χιούμορ λίγο παλιακό, σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους δεν αρέσει καθόλου. Αυτά που έχει σατιρίσει ο Σεφερλής, τα έχουν σατιρίσει όλοι. Πιάνουν όμως τον Σεφερλή, γιατί είναι η εύκολη λύση. Ξέρουν ότι δε θα απαντήσει και ότι θα γίνει όλο αυτό. Τον χαντάκωσε ο Σούρας, που βγήκε και ούρλιαζε "τα φύλα είναι δύο".

Ο Σεφερλής δικαιολογημένα νιώθει αδικημένος γιατί όλοι του την πέφτουν, οπότε βγήκε στην αντεπίθεση. Είπε στον Λιάγκα ότι θα βγάλει τα μηνύματα στη φόρα. Βέβαια αυτό είναι μηνύσιμο και δεν είναι και σωστό, αλλά από την άλλη τον καταλαβαίνω. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Σεφερλή θα έκανα χειρότερα.

Αυτό που λέει ο Σεφερλής ισχύει. Στην αρχή λες κάτι, σε παρακαλάνε να βγεις στην εκπομπή και μετά ξεκινάει η χολή και η τοξικότητα. Κάτσε ρε φίλε, με παρακάλαγες μια εβδομάδα για να βγω και να με κράξεις;

Είναι πιο αντρίκιο να πεις στον άλλον ότι δεν μπορείς να τον υπερασπιστείς, παρά να τον κολακεύεις μόνο και μόνο για να τον κράξεις. Είναι άνανδρο και ανήθικο. Αν δεν σου αρέσει ο Σεφερλής μην πας να τον δεις, μην τον κρίνεις όμως.

Οι εκπομπές που βγάλανε τον πατέρα του Nemo - ο άνθρωπος δεν είχε δει τίποτα - και να λέει "Ναι...", που δεν ήξερε τίποτα... Αυτό δεν είναι σωστό, δεν μου αρέσει καθόλου. Ειδικά όταν την πέφτουνε όλοι σε έναν. Δηλαδή, ο άλλος είναι στο πάτωμα, μη τον δίνεις κλωτσιά να πάει προς τα κάτω, άστον. Τι ανθρωποφαγία είναι αυτή; Την ίδια σάτιρα κάνουν και άλλοι, απλά οι άλλοι είναι στο απυρόβλητο».

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 33:40).