Breaking News

Κ. Μαρκουλάκης: «Ο Άκης Σακελλαρίου και η Νάντια Κοντογεώργη έσπασαν τα πόδια τους με μια εβδομάδα διαφορά» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν καλεσμένος χθες (5/10) ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην παράσταση «Στο Διπλανό Δωμάτιο ή Το Έργο του Δοvητή», την οποία σκηνοθετεί.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα παίξει τελικά στην παράσταση λόγω μίας διπλής ατυχίας. «Υπάρχει μία ευχή που λέμε στο θέατρο, που λέγεται "break a leg!" (σπάσε ένα πόδι!). Στην παράσταση "Στο Διπλανό Δωμάτιο ή Το Έργο του Δοvητή", που θα ανέβει στο θέατρο Βρετάνια, η ευχή έγινε από μεταφορά, κυριολεξία», είπε αρχικά στη Ναταλία Γερμανού.

«Στις 16 Σεπτεμβρίου, έσπασε το πόδι του και χειρουργήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου, που ήταν ο άντρας πρωταγωνιστής. Mία εβδομάδα μετά, έσπασε το πόδι της και χειρουργήθηκε και η πρωταγωνίστρια Νάντια Κοντογεώργη. Και οι δύο χειρουργήθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο, στο ίδιο χειρουργείο, από τους ίδιους ειδικευόμενους και τον ίδιο χειρουργό», συνέχισε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης...


Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Να ευχηθώ και στους δύο, γρήγορη ανάρρωση. Πιστεύω ότι και οι δύο, όταν γίνουν καλά, θα μπουν στην παράσταση. Ωστόσο, η παράσταση θα ανέβει. Τον ρόλο του Άκη θα τον υποδυθώ εγώ και τον ρόλο της Νάντιας θα τον κάνει η Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Κάποια στιγμή, θα παραδώσουμε τους ρόλους στον Άκη και τη Νάντια, όταν γίνουν καλά. Αυτός είναι ο σχεδιασμός».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.