Breaking News

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με τον πρώην άντρα μου είμαστε σαν αδέρφια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για τον Γιάννη Αϊβάζη.

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, μετά από 14 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει μία κόρη. Οι δύο ηθοποιοί διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα θα πρωταγωνιστήσουν στην παράσταση «Ο Τελευταίος Χορός» της Τάνιας Χαροκόπου, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Super Κατερίνα», η Μαρία Κορνθίου είπε ότι θα παρουσίαζε μία εκπομπή με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μίλησε για τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της.

«Να πούμε ότι με τους πρώην άντρες μπορείς να έχεις καλές σχέσεις και να κάνεις πράγματα μαζί; Αν έχει τελειώσει και για τους δύο και δεν έχεις διάθεση να τα ξαναβρείς, μια χαρά γίνεται. Εγώ με τον πρώην άντρα μου είμαστε σαν αδέρφια. Θα μπορούσα και να τους παντρέψω με τη μελλοντική του σύντροφο. Θα το ήθελα. Ξέρεις πόσο καλό κάνει στο παιδί αυτό;» είπε αρχικά η δημοσιογράφος...


Και πρόσθεσε: «Εμένα ο πρώην άντρας μου με τον νυν είναι φίλοι. Δε θα βγούνε για καφέ, αλλά είναι φίλοι, επικοινωνούν άριστα. Θέλει δουλειά και προσπάθεια κι από τους δυο. Να ρίξεις τα προσωπικά σου συναισθήματα και την αντιδικία και να σκεφτείς το παιδί σου. Όταν με παντρεύτηκε ο Νίκος, είχα χωρίσει δέκα χρόνια».