Breaking News

Κάρμεν Ρουγγέρη για Παύλο Βουτσίνο: «Ήταν ένα υπερταλαντούχο παιδί - Είχε μια σπάνια ασθένεια που τον έλιωνε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η πρόσφατη είδηση ότι ο ηθοποιός Παύλος Βουτσίνος έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του.

Ο  Παύλος Βουτσίνος ήταν γιος του ηθοποιού Γιώργου Βουτσίνου. Τη θλιβερή είδηση είχε γνωστοποιήσει η φίλη του και συνάδελφος, Ράνια Παπαδάκου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (5/10), μέσα από ανάρτησή της στο Facebook...

Ο ηθοποιός είχε ταλαιπωρηθεί σχεδόν δύο χρόνια από ένα αυτοάνοσο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί και αξιόλογος ηθοποιός. Έγραφε κείμενα και έκανε stand-up comedy. Είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας εδώ και δύο χρόνια, από την περίοδο του κορονοϊού. Είχε μια πολύ σπάνια ασθένεια και στο τέλος δεν τα κατάφερε...».


Στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και η Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του. «Τον είχα σκηνοθετήσει. Ήταν ένα υπερταλαντούχο, σεμνό και έξυπνο παιδί, κλειστό στον εαυτό του. Πέρασε άσχημα στη ζωή του κι εγώ τον αντιμετώπισα με πολλή αγάπη. Νομίζω ήταν αγνώστου πατρός, πέρασε άσχημα στο σχολείο. Όταν τον γνώρισα εγώ ήταν ένας κούκλος. Μεγάλο σοκ που έφυγε τόσο νέο αυτό το παιδί. Ξέρω ότι είχε μια σπάνια ασθένεια που τον έλιωνε σιγά-σιγά», είπε η αγαπημένη ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων.