Breaking News

Κάρμεν Ρουγγέρη - Ανδρέας Κουλουμπής: Η σπάνια κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση - «Ήταν έpωτας με την πρώτη ματιά» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ήταν Σεπτέμβριος του 2022 όταν η Κάρμεν Ρουγγέρη και ο Ανδρέας Κουλουμπής είχαν πραγματοποιήσει μία σπάνια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη περνάει δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, ο σπουδαίος βαρύτονος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ανδρέας Κουλουμπής... Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1968 και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Βίκτωρα και τη Χριστίνα.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, η κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» της ΕΡΤ1 είχε βρεθεί στο σπίτι της Κάρμεν Ρουγγέρη και του Ανδρέα Κουλουμπή. 

«Γνωριστήκαμε το 1967 στη Λυρική Σκηνή. Ο Ανδρέας ήταν σολίστ κι εγώ ήμουν τότε χορωδός. Ήταν έpωτας με την πρώτη ματιά. Τον είχα εpωτευτεί από τη φωνή του χωρίς να τον έχω γνωρίσει... Επί 50 χρόνια παίρνουμε μαζί το πρωινό, το οποίο είναι σαν να είσαι σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων», εξομολογήθηκε αρχικά η  Κάρμεν Ρουγγέρη...


«Κάνω πρόβες στο σπίτι, πλένοντας τα πιάτα», σημείωσε ο Ανδρέας Κουλουμπής, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν όταν η σύζυγός του έδωσε μάχη με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα είχε διαγνωστεί σε πολύ αρχικό στάδιο με καρκίνο στον μαστό...


«Φοβήθηκα πάρα πολύ όταν η Κάρμεν αρρώστησε. Ήταν μαύρη περίοδος αυτή για μένα, γιατί είναι κάτι το φοβερό το να πάσχει κάποιος, που είναι τόσο δεμένος μαζί σου», είπε ο πρωταγωνιστής της όπερας.

«Ήταν μικρό, έκανα αμέσως την εγχείρηση και αφαιρέθηκε. Τίποτα δεν ήταν γιατί το πρόλαβα στην αρχή», πρόσθεσε η ηθοποιός.