Breaking News

Καίτη Γαρμπή: «Μια απιστία δε θα ήταν αιτία χωρισμού» - Ο μόνος λόγος που θα χώριζε με τον Διονύση Σχοινά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου ήταν καλεσμένη η  Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, στον Τάσο Τρύφωνος για τη σχέση της με τον σύζυγο της, Διονύση Σχοινά:

«Μία απιστία δε θα ήταν αιτία χωρισμού. Δεν είναι δυνατόν να χάσεις έναν άνθρωπο τόσο πολύτιμο από τη ζωή σου γιατί είδε μια γυναίκα ωραιότερη από σένα, μικρότερη από σένα κι εκείνη την ώρα κάτι του έκανε κλικ. Κακά τα ψέματα, εμείς οι γυναίκες, όταν κάνουμε παιδί, πέφτουμε πολύ με τα μούτρα σ' αυτό και έρχεται ο άνδρας σε δεύτερη μοίρα.

Για εκείνον είναι πάντα η γυναίκα του προτεραιότητα, αλλά για εμάς έρχεται πρώτο το παιδί, κακά τα ψέματα. Οπότε λοιπόν, όταν δεν υπάρχει αυτό, έρχεται σε δεύτερη μοίρα και περνάνε και 30 χρόνια, δεν μπορείς να τον στήσεις στον τοίχο για κάτι τέτοιο. Να χτυπήσω ξύλο, δεν θέλω να μου τύχει και μπορεί να έχει τύχει και να μην το ξέρω, αλλά έχεις κατανόηση γιατί σκέφτεσαι "Αυτός έκανε ό,τι έκανε, εγώ ήμουν σωστή;"...


Αν ο Διονύσης μου έλεγε ότι είναι εpωτευμένος με άλλη γυναίκα, Θεός φυλάξοι, δε θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη. Θα τον άφησα να φύγει γιατί ξέρω ότι, αν σου πει ο άντρας σου πως είναι εpωτευμένος με κάποια άλλη, το έχεις χάσει το παιχνίδι και απλά με το να προσπαθείς να τον κρατήσεις, γίνεσαι γελοία. Οπότε αυτός θα ήταν ο λόγος που θα χώριζα. Τίποτα άλλο».