Breaking News

Jennifer Aniston για Kris Kristofferson: «Μας ράγισε την καρδιά, τεράστια απώλεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Jennifer Aniston αναπόλησε την εποχή που συνεργάστηκε με τον αείμνηστο Kris Kristofferson, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Την περασμένη Τετάρτη (2/10), η Jennifer Aniston ήταν καλεσμένη στο «Jimmy Kimmel Live!», όπου θυμήθηκε ότι είχε καλέσει τον Kristofferson για να παίξει με τον Robin Wright στο «Room 10» (2006), την πρώτη μικρού μήκους ταινία της ως σκηνοθέτης.

«Στην πραγματικότητα ήμουν αρκετά τυχερή να σκηνοθετήσω την πρώτη μου ταινία μικρού μήκους και παραδόξως όταν τον ρωτήσαμε είπε ναι, όπως και ο Robin Wright. Ήταν μια από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες που είχα ποτέ», είπε η Jennifer Aniston στον Jimmy Kimmel. 

Όπως σημείωσε, ο Kristofferson υποδύθηκε στην ταινία έναν άνδρα που επισκέφθηκε την ετοιμοθάνατη σύζυγό του σε ένα νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες της ζωής της.

«Μας ράγισε τις καρδιές, ήταν εξαιρετικός» τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στην ταινία «He's Just Not That Into You» (2009), στην οποία υποδύθηκε τον πατέρα της. «Ήταν ένας υπέροχος άντρας. Είναι τεράστια απώλεια», πρόσθεσε η 55χρονη ηθοποιός.