Breaking News

Ηρακλής Τσουζίνοφ: «Εγώ είμαι 24 και η Νάσια 27 - Όταν μάθαμε ότι είναι έγκυος, σκέφτηκα ότι δε θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η σύντροφός του Νάσια Παπαϊωάννου ετοιμάζονται να γίνουν γονείς. Το 24χρονο μοντέλο και νικητής του GNTM 3 (2020) δήλωσε στην κάμερα του Happy Day:

«Η σύντροφός μου, η Νάσια, είναι 27 κι εγώ 24 ετών. Γενικά είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι, αν και στην αρχή ξεκινήσαμε με φόβο. Είχαμε πανικοβληθεί, γιατί δεν ήταν στο πρόγραμμα. Ωστόσο, βλέποντας λίγο γύρω μου, καταλαβαίνω ότι πολύς κόσμος δεν το έχει προγραμματισμένο. Είναι, όμως, κάτι που το θέλουμε και θέλουμε να το ζήσουμε.

Δεν είμαστε πάρα πολύ καιρό μαζί, αλλά είναι σαν να γνωριζόμαστε αιώνες. Είναι απίστευτο το πόσο πολύ μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο μέσα στη σχέση, δεν το έχω ξαναζήσει.

Θα είμαι ειλικρινής. Την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι η Νάσια είναι έγκυος, σκέφτηκα ότι δε θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου. Δεν μου αρέσει. Επειδή έζησα από πρώτο χέρι τι έχει περάσει η μητέρα μου με μένα μόνη της, είχα ορκιστεί από πολύ μικρός ότι δε θα το κάνω...


Πανικοβλήθηκα στην αρχή, αλλά μετά είπα "Όχι Ηρακλή, δε θα τρομάξεις". Θα είμαι παρών. Η Νάσια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τώρα είναι το σημείο που το μωρό ξεκίνησε να "κλωτσάει". Μέσα από αυτό θα ξαναγεννηθούμε, είναι πολύ όμορφο.

Σπουδάζω υποκριτική, ενώ ασχολούμαι παράλληλα με το μόντελινγκ. Το αγαπώ, δεν μπορώ να το αφήσω».