Breaking News

Η συγκίνηση της Δ. Μοιραράκη: «Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχει δώσει ο Θεός, ακόμα και για την απώλεια του άντρα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής Breakfas@Star μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του «Cash or Trash» αναφέρθηκε στη Μαρινέλλα, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν ρωτήθηκε για την απώλεια του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη.

Η Μαρινέλλα, είχε καταρρεύσει στη σκηνή του Ηρωδείου το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου, λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου. Την περασμένη εβδομάδα (Τετάρτη, 16/10), βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο νοσηλείας.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είπε στη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου: «Την ώρα που μπήκε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο, τραγούδησε το πρώτο τραγούδι της α καπέλα. Ήταν λίγο λαχανιασμένη. Μετά το πρώτο τραγούδι είπε έναν πρόλογο. Μου έκανε τεράστια εντύπωση γιατί η Μαρινέλλα είναι ένα άτομο, το οποίο μιλά με πάρα πολύ μεγάλο ταπεραμέντο. Την είδα ότι επανέλαβε δύο φορές την ίδια φράση και μετά το τρίτο τραγούδι έφυγε το βήμα της κι έπεσε κάτω. Στην αρχή πίστεψα ότι ζαλίστηκε. Μετά πήγα στα καμαρίνια, έμεινα μέχρι να την πάρει το ασθενοφόρο και ήξερα ότι είχε τις αισθήσεις της. Και τώρα μαθαίνω ότι πηγαίνει καλύτερα κι εύχομαι να την ξαναδούμε πολύ γρήγορα...».


Ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2022, σε ηλικία 58 ετών, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είπε συγκινημένη για την απώλεια του συζύγου της: «Αυτό που βλέπετε εσείς είναι η εξωτερική εικόνα. Συγγνώμη που... αλλά καταλαβαίνεις ότι συγκινούμαι. Είμαι πολύ δυνατή και ο άντρας μου μού έλεγε "θέλω να είσαι δυνατή, μη μασάς Δεσποινούλα!". Κι αυτή τη στιγμή πορεύομαι στη ζωή μου με την επιθυμία του, να είμαι δυνατή. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχει δώσει ο Θεός, ακόμα και για την απώλεια του άντρα μου, γιατί η ζωή που έζησα μαζί του ήταν ένα πραγματικό παραμύθι».