Breaking News

Η εξομολόγηση του Γιάννη Αϊβάζη: «Είναι δύσκολο να ξυπνάς και να κοιμάσαι και να μη βλέπεις τον άνθρωπό σου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου.

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 14 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, την Ισμήνη.

Οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στην παράσταση «Ο Τελευταίος Χορός» της Τάνιας Χαροκόπου, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ.

«Είναι αvήθικο κάποιος να πει ή να φανταστεί ότι ο χωρισμός μας ήταν διαφημιστικό κόλπο για την παράσταση... Θα διαλύσω εγώ την οικογένειά μου ή θα υποκριθώ ότι τη διαλύω για να πάρω 10 εισιτήρια παραπάνω;», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης...


Και εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Η επόμενη μέρα στη ζωή μου είναι δύσκολη, όπως είναι όλοι οι χωρισμοί. Αλλά είναι και εύκολη. Όταν δύο άνθρωποι είναι μαζί 17 χρόνια, μεγαλώνουν μαζί, έχουν κοινή πορεία, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και αποφασίζουν να πάρουν διαφορετικούς εpωτικούς δρόμους, είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να ξυπνάς και να κοιμάσαι και να μη βλέπεις τον άνθρωπό σου που τόσα χρόνια είχες δίπλα. Από την άλλη είναι και εύκολο, όταν δεν έχεις να λύσεις πράγματα με τον πρώην σύντροφό σου, όταν τον αγαπάς, όταν αποφασίζεις να χωρίσεις επειδή εντοπίζεις πράγματα που δεν είναι δίκαια ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον».