Breaking News

Γιάννης Ζουγανέλης για το σπίτι του που κάηκε στον Βαρνάβα: «Η ζημιά μπορεί να είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησε τη Δευτέρα (21/10) τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος παραχώρησε στο Πρωινό μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο δημοφιλή καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Κώστα Τουρνά στη μουσική διαδραστική παράσταση «Αχ Σάββατα», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου και θα ανεβαίνει κάθε Σάββατο, στις 21:00, στο Θέατρο Άλσος.

Επίσης, μίλησε για την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όπως και για τη θετική εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, 

Τον περασμένο Αύγουστο, η καταστροφική φωτιά στην Αττική κατέκαψε ολοσχερώς το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στον Βαρνάβα... Το μόνο που διασώθηκε, στο οικόπεδο των 11 στρεμμάτων, ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, που διατηρούσε στη μνήμη του πατέρα του Νικολάου. 

«Το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς, δεν υπάρχει τίποτα. Θα ήθελε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να ξαναφτιαχτεί. Έχασα και αντικείμενα με τα οποία ήμουν δεμένος στη ζωή μου. Η ζημιά μπορεί να είναι και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης...


Και πρόσθεσε: «Θα αποζημιωθώ, αλλά να το χτίσω αποκλείεται. Θα αποζημιωθώ και θα πάρω, ενδεχομένως, κάτι άλλο κάπου αλλού. Εκεί δεν μπορώ να ξαναπάω, έχουν καταστραφεί τα πάντα».