Breaking News

Γ.Γ. συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ για Μ. Αντωνοπούλου: «Κοιτούσε το κινητό και έκανε ζικ ζακ, πήγε να πέσει σε διάζωμα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο γενικός γραμματέας του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος, μίλησε την Τετάρτη (16/10) στο Πρωινό για το περιστατικό με τη Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου κατήγγειλε χθες (15/10) στο Πρωινό ότι δέχτηκε φραστική επίθεση από οδηγό λεωφορείου, στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι. Μάλιστα, η δημοσιογράφος ανέβασε και το σχετικό βίντεο στα social media, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1...


Ο γενικός γραμματέας του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος, δήλωσε στο Πρωινό:

«Ο συνάδελφός μου είναι ψυχολογικά χάλια. Δεν είναι εύκολο για έναν εργαζόμενο, έναν απλό άνθρωπο, να βλέπει τον εαυτό του στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση. Εμένα μου περιέγραψε ο οδηγός ότι, κινούμενος στο Περιστέρι με το λεωφορείο το οποίο είχε κόσμο μέσα, μπροστά του υπήρχε ένα ΙΧ. Δεν ήξερε ότι στη θέση του οδηγού ήταν η κυρία Αντωνοπούλου. Αυτός μου περιέγραψε ότι το ΙΧ πήγαινε από τη μία λωρίδα στην άλλη. Δηλαδή πήγαινε ζικ ζακ.

Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, είδε ότι το ΙΧ πήγε να πέσει πάνω στο διάζωμα. Κόρναρε ο οδηγός και άναψε τα φώτα για να προειδοποιήσει. Το ΙΧ πήγαινε με μικρή ταχύτητα και γι' αυτό δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό. Φτάνοντας στο φανάρι, πριν τη στάση Αγίου Αντωνίου στο μετρό, πήγε δίπλα στο αυτοκίνητο της κυρίας Αντωνοπούλου και είδε ανοιχτό το παράθυρο. Μου περιέγραψε ότι είδε την οδηγό, η οποία στον αριστερό μηρό της είχε το κινητό της και κοιτούσε το κινητό...


Βλέποντας, λοιπόν, την κυρία Αντωνοπούλου - δεν ήξερε ποια ήταν -, της έκανε μια παρατήρηση να πιάσει το τιμόνι γιατί θα γίνει ατύχημα. Ο οδηγός μου είπε ότι δεν την έβρισε, το επιβεβαιώνουν και μάρτυρες που επέβαιναν στο λεωφορείο».