Breaking News

Φωτεινή Αθερίδου: «Και ο καλύτερος γονιός να είσαι, τα παιδιά θα αποκτήσουν ψυχολογικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις έκανε η Φωτεινή Αθερίδου, με αφορμή την παράσταση «Μπα - Μπαμπά», που ανεβαίνει στο Θέατρο ΗΒΗ, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Το «Μπα - Μπαμπά» είναι ένα μιούζικαλ-κωμωδία της Φωτεινής Αθερίδου και του Θέμη Καραμουρατίδη. Ο Θοδωρής Αθερίδης συνεργάζεται με την κόρη του και τον γαμπρό του Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Παίζουν οι: Θοδωρής Αθερίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Πάρις Θωμόπουλος, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Χρήστος Τσάβος, Γιώργος Τριανταφύλλου και Φωτεινή Αθερίδου. 

Οι δηλώσεις της Φωτεινής Αθερίδου προβλήθηκαν χθες (4/10) στο Happy Day. Όταν ρωτήθηκε αν είναι εύκολο να δουλεύει η οικογένεια μαζί, ηθοποιός απάντησε: «Σε εμάς έγινε εύκολο...».


Και τόνισε, μετά από σχετική ερώτηση: «Πολλά θα ήθελα να αποβάλλω από μέσα μου, όπως όλοι μας. Το καταλαβαίνω τώρα που είμαι μάνα. Τα παιδιά, ό,τι και να κάνεις, θα αποκτήσουν ψυχολογικό. Και ο καλύτερος γονιός να είσαι, θα αποκτήσουν ψυχολογικό γιατί είσαι ο καλύτερος γονιός. Έτσι είναι η φύση του ανθρώπου και οφείλει να γίνει αυτός ο κύκλος, να αποκτήσει προβλήματα τα οποία θα κληθεί να τα λύσει».