Breaking News

«Φως στο Τούνελ» - Αγγελική Νικολούλη: «Θα ξεθάψουμε, κυριολεκτικά, υποθέσεις πολύκροτες που έμειναν ανεξιχνίαστες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη, που κλείνει φέτος τρεις δεκαετίες, επέστεψε στο Mega το βράδυ της Παρασκευής (18/10). Η δημοσιογράφος είπε στην έναρξη της εκπομπής:

«Καλησπέρα και καλό φθινόπωρο. Μπαίνουμε στην 30η τηλεοπτική σεζόν και είμαστε συγκινημένοι. Βέβαια δε θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ εάν δεν είχαμε όλους εσάς, τους φίλους τηλεθεατές, στο πλευρό μας. Εσάς που λειτουργείτε εθελοντικά και μας βοηθάτε σε έρευνες για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Ευχαριστώ, λοιπόν, μέσα από την καρδιά μου, για όλα.

Eυχαριστώ για τις ευχές και για τα λουλούδια τους ιθύνοντες εδώ στο Mega, τη διεύθυνση επικοινωνίας την κυρία Βλαβιανού και την παραγωγή μου. Βέβαια θέλω να πω και το ευχαριστώ, ειδικά γλυκό ευχαριστώ, στον φίλο της εκπομπής για την όμορφη τούρτα που μας έφτιαξε. Να είστε όλοι καλά...


Αυτή τη χρονιά θα ξεθάψουμε, κυριολεκτικά, υποθέσεις πολύκροτες που έμειναν ανεξιχνίαστες και παραμένουν κλειδωμένες στα συρτάρια των Αρχών. Υποθέσεις που η εκπομπή ερεύνησε, αλλά για κάποιο λόγο δεν είδαν το φως. Τώρα με καινούργια στοιχεία και με βαθιά έρευνα θα της φέρουμε πάλι στην επικαιρότητα, με την ελπίδα ότι θα βρούμε και την άκρη των μπερδεμένων νημάτων. Παράλληλα, θα αναζητούμε αγνοούμενους, όπως κάνουμε πάντα, θα ερευνούμε δολοφονίες και περίεργους θανάτους».