Breaking News

Φαίη Ξυλά: «Είμαι άθρησκη, όμως δεν είμαι άθεη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή Buongiorno ήταν καλεσμένη την Τρίτη (22/10) η Φαίη Ξυλά, με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Φαίη Ξυλά μίλησε για το έργο «2:22 - A Ghost Story» του Danny Robbins, σε σκηνοθεσία του Φάνη Μουρατίδη, που θα παρουσιαστεί στη σκηνή του Θεάτρου Αλάμπρα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο υπερφυσικό θρίλερ που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές στο West End του Λονδίνου, υποψηφιότητες για 3 βραβεία Laurence Olivier,  καθώς και το βραβείο «Καλύτερου Νέου Έργου» στα Βραβεία WhatsOnStage, το 2022. 

Παίζουν: Φάνης Μουρατίδης, Φαίη Ξυλά, Ναταλία Δραγούμη, Στάθης Μαντζώρος, Γιώργος Ζαφειρόπουλος και Αθηνά Χατζηαθανασίου.

«Είμαι αρκετά ορθολογίστρια αλλά είμαι ανοιχτή με την έννοια ότι μπορεί να συμβαίνουν πράγματα που ακόμα η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει. Όλοι οι φίλοι μου έχουν να μου πουν μια ιστορία που τους έχει συμβεί λίγο περίεργη. Εμένα δεν μου έχει συμβεί ή μου έχει συμβεί και το έχω εξηγήσει με τη λογική μου», απάντησε αρχικά η ηθοποιός, μετά από σχετική ερώτηση...


Και εξομολογήθηκε: «Είμαι άθρησκη, όμως δεν είμαι άθεη. Δηλαδή πιστεύω σε κάτι ανώτερο, αλλά δεν με καλύπτει κάποια θρησκεία. Δεν έχει να κάνει με το περιβάλλον που μεγάλωσα, η μαμά μου πιστεύει. Είναι η επιλογή που έκανα, μεγαλώνοντας. Ωστόσο σέβομαι όλες τις θρησκείες, μου αρέσουν τα μυστήρια».

Στη συνέχεια η Φαίη Ξυλά αναφέρθηκε στον 9χρονο γιο της. Να σημειωθεί ότι τον Σεπτέμβριο του 2009, η ηθοποιός παντρεύτηκε με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ», Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, που γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 2015. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2018.