Breaking News

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Μου είχαν πει ότι είναι αδύνατον να κάνω παιδί, λόγω των χημειοθεραπειών - Ήταν θέλημα Θεού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ήταν καλεσμένη την Πέμπτη (17/10) στην εκπομπή Buongiorno. Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor είπε στη Φαίη Σκορδά:

«Λόγω των χημειοθεραπειών που είχα υποβληθεί πριν από 10 χρόνια, μου είχαν πει ότι είναι αδύνατον να κάνω παιδί, αλλά τελικά έγινε. Θεωρώ ότι ήταν θέλημα Θεού αυτό το παιδί. Οι γιατροί πάνε πάντα με βάση τα πρωτόκολλα και αυτά που βλέπουν, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Το κεφάλαιο παιδί το είχα "παγώσει", το είχα ξεχάσει, δεν το σκεφτόμουν. Έλεγα "Εντάξει, έσωσα τη ζωή μου, δεν είμαστε όλοι για να γίνουμε βιολογικοί γονείς. Υπάρχουν και οι μητέρες καρδιάς". Δεν με στεναχωρούσε και δεν είναι και λόγος να στεναχωριούνται οι γυναίκες.

Με τον σύντροφό μου δεν προσπαθούσαμε, έτυχε. Ωστόσο το θέλαμε πολύ... Είχα καθυστέρηση και ξεκίνησε να μην μου κάνουν αίσθηση κάποια φαγητά. Είχα ζαλάδες κι εκεί έκανα την εξέταση στον γιατρό. Όταν το έμαθα, άρχισα να τσιρίζω. Δεν το πίστευα. Το καλοκαίρι, επειδή κλείστηκα μέσα, είχα πολλές αγωνίες σχετικά με το αν θα τα καταφέρω και αν θα είμαι καλή μητέρα.

Θα δώσουμε στο μωρό το όνομα του μπαμπά μου, Δημήτρη. Θα είναι αγόρι. Την άλλη εβδομάδα θα μπω στον μήνα μου. Άρα κοντεύουμε.

Με τον σύντροφό μου είμαστε ένα χρόνο μαζί. Τον νιώθω ως άντρα μου, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα γάμος. Σημασία έχει η ουσιαστικότατα της σχέσης. Είναι πολύ καλός μπαμπάς, έχει ένα γιο από τον προηγούμενο γάμο του. Με τον γιο του είμαστε σαν αδέρφια, σαν κολλητοί. Ο σύντροφός μου είναι δουλευταράς, αισιόδοξος και πανέξυπνος. Έχει πολλά στοιχεία που μου αρέσουν.

Μας σύστησε ένας κοινός φίλος. Του είχε πει πως του άρεσα κι έτσι μας γνώρισε. Με είχε δει στο Survivor. Τον είχα δει κι εγώ πιο πριν και μου άρεσε πολύ. Θεωρώ ότι ήταν πολύ καρμικό. Ο σύντροφός μου είναι 50 ετών κι εγώ 39. Έχει γίνει πρόταση γάμου...


Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Πριν αρρωστήσω, ξυπνούσα στις 6 το πρωί, πήγαινα στην εκκλησία κι έκλαιγα συνέχεια. Μετά από μήνες έμαθα ότι είμαι άρρωστη, σαν να το ένιωθα. Εναποθέτεις όλες τις ελπίδες σου στον Θεό και λες "Ό,τι είναι θέλημα Θεού ας γίνει". Αυτό με βοήθησε πολύ τότε.

Δεν αναφέρομαι συχνά στη μαμά μου, γιατί έχω μεγαλώσει περισσότερο με τον μπαμπά μου, στον οποίο έχω μεγάλη αδυναμία. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι. Η μαμά μου ήρθε από τη Χάλκη και δεν είχε περάσει καλά με τον προηγούμενο άντρα της. Όταν χώρισε και με τον μπαμπά μου, δεν είχε άλλο κουράγιο. Μείναμε με την αδερφή μου με τον μπαμπά μου, ο οποίος μας μίλαγε πάντα με καλά λόγια για τη μαμά. Και βέβαια έχουμε επικοινωνία, προχθές ήμουν με τη μαμά μου. Την αγαπώ πολύ».